Anonim

#ThereIs #ThereAre # Some #Any #Kahoot #Live KAHOOT ONLINE - Season 4 22 Some Any, There is / are

I Death Note 2015-serien talar vissa människor ibland engelska. Till exempel när Raye Penber och Bell pratar och när Lind L Tailor kommer ut på TV är det på engelska.

Death Note-anime erkänner naturligtvis existensen av det engelska språket, som i det första avsnittet, när människor med engelska namn skrivs ner i Death Note och när Near säger 'Mister' Aizawa, men många engelsktalande människor istället talar Japanska.

Så detta fick mig att tänka,

  1. Är L, Mello, Near, Watari, Beyond Birthday et al västerländska människor som bara råkar vara flytande eller åtminstone tillräckligt talar och förstår japanska?

  2. L antog en gång aliaset Ryuga Hideki. Hur skulle någon tro att en västerländsk person har ett japanskt namn? Är hans omslagshistoria att han adopterades av en japansk familj eller något?

  3. Är de nödvändigtvis brittiska bara för att Wammy's House är i England?

  4. Finns det i allmänhet säkert att veta vilket språk som talas mellan en västerländsk person och en östlig person i Death Note-anime? Till exempel, när Light och L pratar, pratar de på japanska eller engelska? Vad sägs om när nära och lätt prata?

12
  • Det säger sig självt, men anime fungerar antagligen på det sättet av samma anledning British Waver Velvet (som tydligen inte har de bästa japanska färdigheterna) talar japanska på Öde noll. Hur som helst, intressant fråga!
  • med 2) Lights monolog förklarar att om L: s namn verkligen var Ryuga så fanns det en risk att det verkliga Ryugas ansikte skulle dyka upp i hans sinne och av misstag döda honom och jag har sett en show som Dr Oz eller Dr Phil att det fanns 2 kvinnor i USA som hade samma för- och efternamn så det finns en chans att 2 personer kan ha samma namn. men i anime kommer jag bara ihåg att folk ifrågasatte om L var den Ryuga de känner till
  • @ Memor-X Jag menar varför välja ett japanskt namn? Han kunde ha kallat sig någon med samma namn som en populär brittisk kändis kanske. För mig verkar det mycket misstänksamt att en brittisk person skulle ha ett japanskt namn
  • @BCLC Jag misstänker att L hade samma tanke som Lights monolog. han drog redan slutsatsen att Kira behöver ett namn och ansikte så även med L: s ansikte hade Light försökt testa sitt namn ut, den verkliga Ryuga kan ha dött och det skulle inte bara begränsa antalet potentiella misstänkta utan öka hans egen misstankar om ljus. han kunde antagligen ha använt en brittisk stjärna men förmodligen ville ha någon som Light redan skulle veta
  • @BCLC: Jag är faktiskt inte säker --- Jag känner mest till denna detalj eftersom jag hörde talas om en drama-CD där hans brist på skicklighet kommer upp. Det finns alltid intressanta problem i anime med uppenbart "mångkulturella" inställningar (t.ex. här eller i Black Lagoon), där det från röstverkande är svårt att berätta vilket språk som faktiskt används.

  1. Åtminstone för L säger hans officiella profil att han talar flytande japanska, kinesiska, engelska, tyska, franska och ryska. Jag skulle inte bli förvånad om de andra höga IQ-killarna också var flerspråkiga.
  2. Författaren säger att L är kvart japansk, och eftersom han har svart hår och svarta ögon, inför L som japanska inte borde vara det där konstigt, antar jag.
  3. Återigen, åtminstone för L, säger hans profil att han är brittisk ( ).
  4. Vet inte.
6
  • 1 Källa? 2 Tack! 3 Tack! 4 Tack för att du bekräftade min hypotes att det verkar omöjligt att avgöra :))
  • 1 Death Note 13: Hur man läser, om jag minns rätt.
  • @BCLC Egentligen bekräftade manga-, anime- och 2015-serierna det språk de talade på. I alla dessa fall när Light och L pratade med varandra pratade de japanska.
  • @PeterRaeves Hur vet du att Ljus och L talade på Jap? Inte förvånande, men jag förstår inte varför de inte skulle prata engelska ibland. Vad sägs om L: s första framträdande på TV? Vad sägs om L och den japanska polisen i L: s första framträdande? Jag antar att vi aldrig vet. Hahahaha
  • Vi vet det. Ohba skrev allt på japanska, eller hur? Varje karaktär han någonsin skrev talade alltid japanska ... Jag kommer inte ihåg att Ohba någonsin visade dem tala engelska, någonsin ... Har du ett kapitel där någon av dem talade engelska?