Anonim

Evolution of Demi Lovato Voice

Så i volym 13 i ljusromanen i Overlord, (spoilers)

det är tydligt att Neia blir starkare, men jag är inte säker på hur stark hon blir. Under bågskytteutbildningen lyckas hon till exempel att få perfekta skott men indikerar att hon inte kunde göra det tidigare. Dessutom, för första gången hon använde Heavy Recover-förtrollningen, kunde hon bara använda den en gång innan manen fick slut på mana, men senare visar hon möjligheten att använda den flera gånger. Om man skulle jämföra henne med det rankningssystem som äventyrare använde (koppar, järn, brons etc., adamantit), var skulle hon då rangordna?

Också

Jag är lite förvirrad över hur nivelleringssystemet fungerar i den nya världen. Ainz nämner att han inte kan öka sina nivåer och XP genom att döda över 100 000 soldater i striden med Re-Estize Kingdom, så hur kan Neia bli starkare?

Om Neia:

Under Volym 12 hade hon bara nivåer som Squire och Archer. Squire är en specialklass som kan omvandla sina nivåer till andra. Efter att ha återuppstått och "konverterat" till Ainz Cult, blev hennes nivåer som Squire förvandlade till Paladin Lv. 2, Evangelist Lv. 2 och grundare Lv. 4, medan hennes Archer-klass förvandlades till Sacred Archer Lv. 3. Att vara övergripande Lv. 9, hon skulle vara en äventyrare med lågt medelnivå. Gazef Stronoff bedömdes av Ainz vara runt Lv. 30, och han ansågs vara starkare än Blue Rose-medlemmarna, förutom kanske för Evil Eye. Hennes Archer-klass att bli uppgraderad är förmodligen anledningen till att hennes mål blev bättre (tillsammans med den båge hon fick från Ainz), och hennes nya Paladin-klass (och förmodligen Evangelist och grundare) gav henne viss skicklighet med helande magi, varför hon blev bättre vid att använda förtrollningen Heavy Recover.

Och om utjämning

Ainz nämner att HAN inte fick något EXP genom att döda alla dessa soldater, men han vet inte om det var för att deras nivåer var för låga och att han inte kunde få EXP från dem eller om det finns en annan anledning. Vi vet verkligen inte så mycket om hur utjämning fungerar i den nya världen, varför Ainz hade det Death Knight-tåget tillsammans med Hamusuke, han ville veta om Yggdrassil-monster / NPC: er kan lära sig kampsport eller träna i nya klasser; men hittills visades endast Hamusuke att kunna lära sig kampsport.