Anonim

* FÖRSTA DAGEN FULL RESA * Tower Transit Route C3 | Volvo B9TL Wright Eclipse Gemini 2 | VN36122

jag älskar Mystisk flickvän X anime så mycket, och jag känner att den är kvar på en klipphängare. Jag skulle gärna vilja se en andra säsong.

Har det kommit några tillkännagivanden eller nyheter om varför en andra säsong aldrig gjordes?

5
  • Möjlig duplikat av Har en andra säsong av Mysterious Girlfriend X tillkännagivits?
  • @Programming Champion Frågan är frågan om anledningen till att en andra säsong aldrig kom ut. Man frågar inte om en säsong har tillkännagivits. Notera skillnaden :)
  • Jag tror att detta kan vara på ämnet, speciellt om det omformuleras mot något som "har det kommit något tillkännagivande om varför bara en säsong gjordes" eller "har det kommit något meddelande om varför det avslutades på en klippvägg". Som det ser ut nu kan det utan tvekan vara att fråga om en åsikt eller om en framtida händelse (f.Kr. ingen andra säsong ännu betyder inte någon andra säsong någonsin), så det är tveksamt just nu.
  • @kuwaly Ah, jag förstår vad du menar. Jag försöker redigera det.
  • Hela det här låter ganska ... mystisk, tror du inte? Haha, jag ser mig ut ....

Jag kan inte hitta nyheter om detta så jag tror att det aldrig kommer att finnas en andra säsong (men jag hoppas ständigt att det fortfarande kommer att hända också). Möjliga orsaker är:

  1. Pengar. Det är dyrt att göra anime och om manga och anime inte sålde bra är det mycket osannolikt att de får en säsong till. Relevanta länkar: Varför avslutar inte anime-showen mangan? Hur mycket kostar en typisk anime-episod eller serie att tjäna?
  2. Inte tillräckligt med innehåll för att täcka. Men med tanke på att mangan är klar är det mer troligt att skäl 1 är fallet.

Jag har avslutat mangan, så om du verkligen vill fortsätta berättelsen, läs den för så vitt jag vet hoppade anime över några delar. Jag uppdaterar detta om jag hittar relevanta nyheter.