Anonim

Finns det en anledning till att Nezuko är den enda i sin familj som förvandlades till demon?

Vi vet alla att Nezuko har en styrka som är i nivå med de tolv demonmånarna, så jag antar att hon är den enda från hennes familj som framgångsrikt har förvandlats till demon utan att dö även efter att Kibutsuji injicerat en stor mängd av hans blod?

Hittills i serien är det inte förklarat varför Nezuko är den enda som förvandlades till en demon, men kapitel 196 i mangan ger viss inblick i vad som hände när Kibutsuji angrep Kamado-familjen.

Så utifrån detta kan du bestämma att:

Kibutsuji väljer inte nödvändigtvis Nezuko för att bli en demon. Han försökte skapa en demon som kunde erövra solen och verkar försöka med alla familjemedlemmar. Alla familjemedlemmar antogs döda, Kibutsuji kommenterar att det inte var lätt, och först senare dyker Tanjiro upp för att rädda Nezuko och ta reda på att hon är en demon. I andra situationer, som när Kibutsuji förvandlar mannen till en demon när han först träffar Tanjiro, sker processen omedelbart. Den bästa informationen som för närvarande finns tillgänglig i mangan pekar på att Kibutsuji försökte med hela familjen, förutsatt att han misslyckades och fortsatte bara för att senare upptäcka att Nezuko var "vid liv".

Uppdateras om ny information blir tillgänglig i senare kapitel.