Anonim

Fortnite MEN DUM bygger ENDAST

Vad skrev Jiraiya på Fukasakus rygg? Hur kan vi avkoda detta?

9,31,8
106,7
207,15

0

Att svara på den här frågan skulle förstöra en viktig vändpunkt i anime för dig, det är mer vettigt och skulle vara mycket mer spännande om du tittade på episoderna i den bågen hela vägen igenom.

Men om du verkligen vill verkligen förstöra det. Håll muspekaren nedan .... Du har blivit varnad!

Siffrorna är en kod, en kod som endast är avsedd för Naruto att dechiffrera eftersom han är personen närmast honom. Det är en chiffer baserad på hans bokserie som han har arbetat med som ger lite kritisk inblick i hur Pain fungerar. Under sina sista döende ögonblick kämpade han som en riktig shinobi och säkerställde att hans fiender dödades. I hela meddelandet står "Den verkliga är inte bland dem". Och för att lösa denna konflikt måste Naruto träna under paddorna och mästare visman.

Relaterad länk:

  1. http://naruto.wikia.com/wiki/Decryption
  2. http://naruto.wikia.com/wiki/Thread:188892

Koden som lämnades av Jiraya var tänkt att vara en ledtråd från en av hans böcker och de allra första bokstäverna i deras sidnummer. Jo nej. 9 är egentligen inte ett nej. Det är ett brev från det japanska språket "Katakana" som läser som "ta". Med vilket han menade sin boks namn "redogöra för tactics '. Med 31,8 menade Jiraya åttonde ordet på 31 sidnr. Med 106,7 menade han det sjunde ordet på 107 sidnr. Med 207,15 menade han 15: e ordet på 207 sidnr. Och alla dessa ord lyder: "DEN - VERKLIGE - INTE - INOM DEM".

1
  • Hej. Denna webbplats kräver eller uppmuntrar källor och referenser för svar. Även om jag kanske vet från vilket kapitel eller volym det här är (och jag vet att det mesta som står i svaret är sant), så är det inte alla som gör det, så det kan vara nödvändigt att redigera. Inkludera nödvändiga volymer och kapitel och försök ta reda på varför din översättning av det kodade meddelandet är fel.