Anonim

ENKEL, ENKEL RANGOLI DESIGN 7 X 4 DOTS / Rangoli kolam kollektioner / 7 prickar muggulu / Kolam rangoli

Det har varit tre mönster av Tobi / Obito-maskerna som visas i Naruto (anime / manga). Finns det någon betydelse bakom maskerna och designerna, eller är det bara en design och något som ska ignoreras?



Maskerna i varje steg har sin egen betydelse:

De Spiral Mask med centrum vid ögat designades av mangaka för att ge måttomkopplare av Tobi en bättre look.

De Rinne-Sharingan formad mask bar Tobi under Shinobi-kriget för att representera hans uppdrag, dvs att uppnå Rinne-Sharingan för Oändlig Tsukuyomi .

Alla dessa mönster har ingen betydelse ur historiens perspektiv. De designades bara av mangaka för att ha ett snyggt och passande utseende.

Källa:

  • Obito Uchiha

Vrid bara på den och sedan har du den första max

1
  • Det förklarar ingenting.

Tja, tydligen representerar maskerna de olika stadierna som Obitos ögon rör sig till.

Den tredje masken är uppenbarligen en kombination av Sharingan med Rinnegan. Det är samma mönster som kan ses på månen eller på Kaguyas panna.

Den andra är som en bubbelpool, vilket får mig att tänka på Obitos makt att suga andra människor i den andra dimensionen, som såg ut ganska lik (se till exempel kampen med 4: e Hokage)

Den första är den jag inte kan identifiera. För mig ser det initialt ut som det förbannade mönstret som Sasuke får i ansiktet, men det är ganska tvingat, eftersom det inte ser exakt så ut och det har ingen relation med Obito.

Den första masken är en hänvisning till de 9 svansarna han kallade till (refereras av de 9 ändarna till linjerna på masken)

Den andra är en hänvisning till både hans Kamui-förmåga och Tobi (guruguru)

Den tredje är en hänvisning till månplanet, mönstret påminner om run-sharingan och den tredje tamoen är i position för ett tredje öga som Obito skulle ha vunnit.

3
  • Det finns åtta rader på masken ... har jag fel?
  • ja tekniskt sett finns det åtta rader men jag räknade ändarna på raderna. om du räknar linjens spetsar nära ögat så får du 9. Även om jag erkänner att denna tolkning är lite av en sträcka är den enda jag kunde komma på.
  • ahan fattade det. Hur som helst är det inte bra skäl men kan göra något åt ​​det :-) Tack så mycket för att du delar din åsikt

Jag är inte 100% säker, eftersom jag inte har avslutat anime och inte har läst mangan, men jag tror att det orange spiralmönstret är relaterat till Zetsu med namnet Tobi, smeknamnet Guruguru av Obito.

:spoiler:

Jag tror att den första masken ska representera uppdraget att han krossades under klipporna på grund av det veckade mönstret på den högra sidan av masken där hans ansikte delvis krossades, den andra masken är att representera kamui som är dimensionens omkopplingsförmåga av hans mangankeyo sharingan, och den sista masken är en förskuggning av rineesharingan som är en blandning av rinegan och Sharingan.

1
  • Vänligen inkludera relevanta källor / referenser.