Anonim

REDIRECT OCH PATRON SHOUT OUTS! One Piece: säsong 13 avsnitt 486, 487, 488 och 489 Reaction

Genom att läsa mangan och titta på anime kom jag till denna slutsats - Regn föll inte i Alabasta på tre år, men innan det gjorde det bara i huvudstaden och inte i de närliggande regionerna. När det konstgjorda regnpulvret används får platsen där det används mer än genomsnittligt regn och närliggande områden får inget. Eftersom vi av god tro vet att kungen inte använde pulvret eller hade någon kunskap om att det användes, kan det vara så att Krokodil använde det i huvudstaden från någon dold plats som resulterade i ett sådant fenomen och efter att han slutade använda det , säg de tre åren som inget regn hände var den tid då naturligt väder rekonstruerade sig själv och huruvida krokodil besegrades eller inte, skulle det ändå ha regnat ??

Och för det andra om Smoker hade använt konstgjord regnmaskin från ett fartyg efter striden (kunde inte ta reda på om det var fallet eller inte som han säger när han blir frågad, kommer han aldrig att bryta mot lagen men det visas att ett sådant fartyg finns där i baksidan), hur kunde han få regn hela ön ??

Krokodil hade använt regnpulvret för att kontrollera klimatet och hindrat regn från att falla i kungariket, samtidigt som det verkade som att huvudstaden använde regnpulvret för att monopolisera regnet. Krokodil erkänner detta när han hånar Koza i kapitel 197.

Senare, med både krokodil besegrad och regntillverkarens fartyg fångat, började regnet falla igen.

Det klargörs inte om Smoker använde regnpulvret eller inte, och jag har inte tillgång till den japanska originaltexten, men jag kollar berättelsen från kapitel 212 på både internet-scanlations och min brasilianska utgåva av One Piece, båda antyder att regn som föll på kungariket var den naturliga vinsten som äntligen kunde regna eftersom inget längre hindrade det. Så det kan förstås att rökare inte använde regnpulvret för att orsaka regnet.

Nej, bara krokodil använde regnpulvret. Rökare frågades specifikt av Hina om han använde danspulvret och han sa nej (kapitel 212). Jag vet att du har sagt detta men det är ett bevis för att det inte sägs något annat.

3
  • Om rökare skulle ha sagt att han använde pulvret, skulle han vara i anstöt och borde arresteras, det var därför han sa nej, det är starkt underförstått att han använde regnpulver
  • 1 Han har känt hina länge. Jag tror inte att han skulle ljuga och jag tror inte att de skulle gripa honom. Var är det starkt underförstått att han gjorde?
  • Jag håller helt med detta svar och Rinnes kommentarer. Rökare är en ärlig, okomplicerad marin. I samma kapitel (212) berättar han för den marina huvudbasen att Tashigi gråter, att de inte kunde besegra B.W. och att de ska gå till helvetet med den befordran de lovar honom. Att vara så direkt till sina egna chefer kan inte föreställa mig att han skulle ha någon anledning att ljuga för HIna.