Anonim

Katy Perry - Dark Horse ft. Juicy J (Cover)

Tittade precis Dragon Ball Super avsnitt 95 (bästa avsnitt någonsin säger vissa, sista avsnittet gjorde rekord i betyg som överträffade ett stycke). I den, (spoilers)

REDIGERA: Om någon kan, redigera spoilersområdet som inte fungerar

! Frysaren kunde med liten skada hantera en hakai energikula som betyder att utplåna någon inte bara från livet utan från existensen och att kontrollera den.

! Senare kastade han den till Goku som inte kunde kontrollera den och som fick skada av den.

! Sidra säger att om Frys förråder honom, skulle han ta hand om honom, men en kaioshin kommenterade att det inte skulle vara så lätt för honom att göra det.

! Goku och Freezer sparring knackade på sig samtidigt, Goku använde super saiyanblått men han använde inte super saiyan blue kaioken.

! Beerus kommentar Frys är även med Goku

Hur stark är Frys nu? Är han starkare, lika eller svagare än Goku? Är han på Sidras nivå?

(eftersom han kunde kontrollera Sidras hakai-energi?). Beerus kunde ta bort Hakais energi från Goku lättare, så jag tar Beerus är fortfarande starkare än Frys

Baserat på Goku och Freizas dubbla K.O. Jag tror att man kan dra slutsatsen att SSJB Goku är lika stark som Golden Freiza. Goku har å andra sidan förmågan att stapla kaioken * 20 ovanpå SSJB vilket skulle göra honom betydligt starkare än Freiza och UI Goku hanterade toppo och dyspo som om det var ingenting. Toppo är starkare än SSJB Goku och Dyspo är nästan på nivån för SSJG Goku. Så jag tycker att det är rättvist att anta att Goku är starkare än Freiza.

Jag skulle säga att Goku fortfarande har överhanden om han skulle gå ut, men Freezer skulle sätta en riktigt nära kamp, ​​ja åtminstone baserat på den information som vi har fått. När det gäller Sidra är ingen Frys inte starkare än honom. Han kunde undkomma sin attack, men det var bara en del av hans energi som han gav till sin hantlangare, i en rak strid skulle han ta hand om freeza. I allmänhet får alla enorma kraftförstärkningar i Super så effektbalansen är överallt. Nästa vecka kan Vegeta vara den "starkaste"

2
  • Det finns också mer info om "hur stark Goku är" i det sista kapitlet i Dragon Ball Super Manga # 25. Men jag vet inte om det är rättvist att jämföra anime med manga.
  • 1 ja de följer samma historia men utförandet är helt annorlunda den här gången.