Anonim

⚙️ LAS GEMELAS DORADAS DESATADAS, ¿puede un sli nvidia 8800 + i5 con crysis y csgo

Vi har sett en hel del förändring från slaget vid gudarna till den universella turneringsbågen i super.

Såvitt jag vet kan några högsta kai, Goku, Vegeta, Trunks och gudar använda god ki.

Goku har både röda och blå ss-former. Medan de andra sajianerna kan använda eller halvvägs använda blått.

Är blå bara typ av att bli nästa utvecklingsnivå för ki? Eller finns det specifika krav som måste uppfyllas för att kunna utnyttja gud ki?

Har showen eller mangan alls utarbetat detta?

Vad vi har sett i anime är att Goku först fick gud ki när han blev super saiyan gud (röd) efter att ha gjort ritualen där 5 saiyans av rent hjärta omringade honom.

Vegeta fick först bara god ki (inte i super saiyan) när han skickades för att träna till en annan dimension av Wiss tillsammans med Goku

https://www.youtube.com/watch?v=KNpUK5n9bHg

där berättar Vegeta vad de kallar gud ki är ki som inte flyter över från hans kropp

I den här andra videon, efter att Wiss har fått veta att de inte ska överflöda sina ki, får både Goku och Vegeta en smak av super saiyanblått, vilket förmodligen "har kraften i en super saiyan-gud (gud ki) och sedan blir en super saiyan "

https://www.youtube.com/watch?v=FxrFIuWsaVg

Så en förutsättning för att ha god ki är att lära sig att kontrollera ki för att det inte ska rinna över från användarens kropp. Personligen tror jag också att du behöver en viss lägsta effektnivå för att uppnå god ki, annars varför Wiss fick Vegeta att träna och höja sin kraftnivå innan du berättade för honom hur man använder och får gud ki (Ytterligare anmärkning: Wiss nämner också "han når nivå där han kan känna gud ki ").

Om du inte är ett speciellt fall, som Kamisama (Dende) eller Supreme Kai, som kan känna andras gud ki och därför har gud ki, eftersom de tilldelades gudar eller de föddes gudar, när de har en låg eller inte så stor makt nivå (det anges än att bara gudar kan känna gud ki)

Och för mangan kommer jag inte ihåg något som är relevant med gud ki. Vanligtvis försöker Toyotaro i mangan fixa den röra som görs av anime eller filmer angående olika motsägelsefulla begrepp med några ytterligare förklaringar, men så var inte fallet. (ibland gör han också mer röra än sammanhang)

1
  • Intressant ett fenomenalt svar