Anonim

Topp 10 Paramecia Devil Frukt i ett stycke

Logiatyper verkar överväldigade. Utesluter det faktum att de är praktiskt taget oövervinnliga för alla som inte är en Haki-användare (om de reflexivt kan förvandlas till sitt element), har de många fler fördelar:

  1. Tänk på hur upprörande kraftfull vissa av Logia-typerna kan vara om de var kreativa. Nästan alla andra starka karaktärer i One Piece (Devil Fruit-användare eller inte) är starka för att de antingen var kreativa som helvete, hade ren styrka och teknik (Zoro), är Haki-användare med någon slags stridsförmåga eller en kombination av alla tre ( varav Luffy är ett perfekt exempel). Min poäng är att de alla måste vara kreativa eller starka och skickliga, med Haki att starta (ibland). Låt oss vara ärliga, de flesta av Logia-typerna är så kraftfulla på grund av deras frukt, jag förnekar inte att deras egna, personliga skicklighet inte tillskrev en del av deras styrka, men låt oss vara verkliga; du har människor som Enel, Kizara, Sakazuki och Ace. Pre-timeskip Ussop skulle vara en formidabel motståndare med någon av dessa Devil Fruits. Det krävs en hel del Logia-typer ingen fysisk träning och mycket lite kreativitet för att vara en farlig person att möta. Om dessa killar hade kreativitet och inte helt förlitade sig på deras djävulens frukt, kunde mycket få människor i OP-universum slå dem. Sakazuki kunde göra sin motståndares hela trappsteg till ett lavafält, han kunde helt enkelt göra lava "minions" som skyltdockor gjorda av lava som kunde slå in i hans motståndare. Jag är säker på att det finns fler saker han kan göra, det gjorde jag precis ovanför mitt huvud. Hur som helst, det verkar finnas så mycket de potentiellt kan göra, som kan förstöra deras motståndare, men de är för bekväma i sina förmågor för att ens kunna förstå att de behöver mer variation för att slå någon.

  2. En Logia kan producera obegränsad mängd av sitt element, detta skrik överväldigat. Någon så formidabel som Hawkeye Mihawk kunde göras värdelös för Ace om han helt enkelt valde att skicka en eldstor eldboll, trots allt kan Logias producera en oändlig mängd av deras element. Även om Hawkeye är väldigt snabb, kunde Ace helt enkelt använda eldkulan om han närmade sig honom eller om han rörde sig utom synhåll och nacka hela området med den. Jag tvivlar på att även Hawkeye är tillräckligt snabb för att komma ur den förstörelse attacken skulle orsaka. Eller ta en annan hypotetisk situation, Enel verser Shanks. Shanks är en av de starkaste karaktärerna i One Piece, men om Enel använder sitt superladdade mantra plus sin förmåga att resa med ljudets hastighet, skulle han äga Shanks inom några ögonblick.

  3. Det här är lite av en kombination av mina två punkter ovan, om de kan kontrollera och manipulera sitt element på något sätt och använda det obegränsat, kunde de inte bara skapa en upprepande kraftfull attack? Okej, vissa av dem skulle behöva tid för dessa attacker, men hur är det med de extremt kraftfulla som inte gör det? Enel kan enkelt skicka 200 000 volt till någon. Jag inser att detta inte kommer att immobilisera några av de tunga hittersna, men det skulle sakta ner dem efter att han slog dem med det för andra gången. Kizara kunde bara låsa någon i en lätt bur och krympa den tills de förbrände inuti, Ace kunde låsa någon i en eldsfär och krympa, jag går vidare på det jag läser på Logias, att de kan manipulera sitt element på något sätt, så de behöver inte röra vid det för att kontrollera det. Varför har ingen gjort det här?

Jag skulle ta upp andra situationer som en Logia kunde ha dominerat på en sekund om de bara hade tänkt på den här taktiken, men det skulle ta för lång tid. Jag vet att vissa Logia-typer är mer begränsade verser andra, och följer inte den exakta definitionen, men fortfarande är de flesta inte. Logiatyper kan lätt förstöra öar och döda starka människor på ett ögonblick, det är löjligt med tanke på att Paramecia-typer och Zoans är i nivå med dem, vissa men inte många. Om vi ​​följer Logias definition bör Logias dominera alla, bara utmanas av andra Logia-typer. Det är det enda sättet (som jag känner till) som en svag eller fullständig idiot kan bli en av de farligaste människorna i OP, kanske idioten skulle dö, men tänk på hur lätt han kunde avskaffa en stad. Och svagheten är värre, de kan strategisera med makt och slå skiten ur vad som helst. Jag vet att även de extremt kraftfulla Logias lätt kan förlora, men mycket av det är upp till omständigheterna och de har fortfarande en bättre chans att vinna om de inte är nya nybörjare.

Allvarligt måste alla andra göra sig av med att bara tävla med Logias, och de använder nästan inte det kreativa slutet av sina krafter och förlitar sig bara på dess rena destruktiva natur, och jag tror att Oda vet detta. Oda vet förmodligen nästan ingen Logia använder sina förmågor till fullo, inte ens en tiondel av sin potential, och är fortfarande extremt stark. Det kan vara ett långt skämt.

3
  • Ställer du en fråga eller skriver du ett svar? Om du skriver ett svar, skulle du snälla svara själv på frågan och flytta "svar" -delen i din fråga till svaret?
  • Välkommen till Anime & Manga! Observera att vi inte är ett forum! Vi är en fråga och svar-webbplats. Du har lagt upp detta som en fråga, men det ser inte ut som en fråga. Om du vill kan du ställa en fråga och svara på den själv (ja, det är acceptabelt). Vad du bör göra för det här inlägget: Lägg upp ett svar som innehåller all relevant information du ville dela och redigera sedan frågan så att den bara innehåller en fråga som följer svaret. Som det för närvarande ser ut kommer din fråga troligen att sättas i beredskap snart.
  • Ja, jag börjar äntligen få det, förlåt.

Jag håller inte med din idé att de är övermäktiga, men jag håller med om att de är väldigt kraftfulla. Kom ihåg att One Piece inte är ett spel, det är en historia och det finns inget behov av balans, så om det fanns några karaktärer som var oslagbart starka, är de inte nödvändigtvis överdrivna, bara oslagbara. Jag tror dock inte att logianvändare är oslagbara alls.

Det har upprepade gånger angetts och visats att Logia är den sällsynta och kraftfullaste djävulens frukt. Rökare, Aokiji, Crocodile och Kizaru krossade alla enkelt Luffy första gången de träffades, medan de helt enkelt ignorerade hans attacker. Om du tog en slumpmässig bybor var som helst i One Piece, är det nästan säkert det bästa sättet att ge dem mycket kraft mycket snabbt genom att mata dem en logia-frukt. Cobys omvandling överraskade alla, men om han hade hoppat över all hård träning och missat sin tillväxtspurt och bara ätit en logia, förutom att ha lyckats med elementära svagheter, skulle Luffy, Strawhats och alla andra på Water 7 ha varit maktlösa mot honom.

De flesta logier kommer också med fantastiska stötande förmåga, liksom nästan fullständig osårbarhet för allt annat än haki och kanske en elementär svaghet. I synnerhet har Enel och amiralerna mycket destruktiva frukter som inte är komplicerade eller svåra att använda.

De är dock inte så oövervinnliga som du gör dem. Jag håller inte med båda era exempel, jag tror att Mihawk skulle besegra Ace och Shanks skulle besegra Enel. Jag tror inte att logier fungerar riktigt hur du tänker, snarare än att kontrollera elementet, blir logien elementet och kan då avfyra det ibland. Jag tror inte att någon karaktär har visat sig styra deras element efter att den har lämnat kroppen, så jag tror inte att Ace eller Kizaru kan göra den typ av attacker du säger att de kan.

Men även om de kunde det är det inte så enkelt igen. Om Ace träffar dig med en eldkula är din brända men det finns ingen garanti för att du är besegrad. Många One Piece-karaktärer är väldigt tuffa, och vissa har så bra haki och reflexer att de nästan är omöjliga att slå. Ace försökte döda Whitebeard många gånger och lämnade aldrig en repa på honom. Om Ace skulle träffa Mihawk med en stor eldkula och Mihawk sprang genom elden och gav honom en haki-genomsprång, tror jag att Ace skulle vara i mycket sämre skick.

I teorin kan logier producera en oändlig mängd av deras element, men inte nödvändigtvis allt på en gång. Jag tvivlar på att Ess kunde vända ut och bränna en hel ö / världen på ett infall, på samma sätt som lag hävdar att det att ha ett rum uppe för länge utmattar honom, jag misstänker att logier fungerar på samma sätt. Enel ville förstöra Skypiea, men snarare än att bara peka fingret och spränga bort det, var han tvungen att använda sin maxim för att göra komplicerade saker med stormmoln.

Och för din sista punkt kan Enel och Kizaru resa i mycket höga hastigheter, förmodligen mycket snabbare än någon karaktär som förlitar sig på benen för att resa som Shanks eller Mihawk. Men de kan inte nödvändigtvis tänka och reagera i dessa hastigheter, om Enel vänder sig till blixt och skjuter över för att slå dig, men du förutsäger det med din haki och undviker, jag tror inte att han kunde ändra kurs och slå dig. Övergången från människa till ljus / blixtform är inte heller omedelbar, med Kizaru som upprepade gånger har stoppats när han började försöka stråla sig någonstans.

Så som svar på din fråga tror jag ja, logia-frukter är väldigt kraftfulla, men nej de är inte allt. Du kan inte bara äta en logia och vänta på att bli en yonko / amiral.

1
  • Det hjälpte, jag förstod inte helt hur långt en logia kunde gå i manipulation och kvantitet med sitt element. Jag har en annan fråga om logier, så kanske du kommer att kunna svara när jag klarar det.

Du har rätt, djävulens fruktanvändare är i sig övermäktiga över vanliga människor och inom djävulens fruktkrafter är de verkligen en maktranking, där Logia-användare är i topp i de flesta fall, såvida de inte kämpar mot sin naturliga fiende (Luffy vs Enel). Så i en värld där det inte finns så mycket erfarna eller starka kämpar, som East Blue, kommer varje djävelfruktanvändare att bli härskare och verkar som den mest dåliga ass-personen runt (t.ex. Buggy).

Med tanke på Logia-användare förstår jag inte hur du inte nämnde Smoker. Rökare är den enda Logia-användare som vi har sett som helt förlitar sig på djävulsk fruktkrafter. Förtidsskipp saknade han inom alla andra stridsområden. Enel och Ace hade fysisk kraft och kreativitet, medan regeringsadmiralerna hade Haki att starta.

Så medan jag helt håller med dig i de fyra Blues eller på Sky-öarna, håller jag helt med dig om detta i den nya världen. I den nya världen betyder inget att ha Logia-befogenheter. Först och främst överensstämmer inte dina exempel med ditt uttalande och svarar i grund och botten på din egen fråga. Du säger att Logias krafter är överväldigade oavsett träning, vilket inte är sant. Med tanke på ditt exempel på Ace vs Hawkeye. Ess kommer aldrig att kunna kasta en eldboll så stor, bara genom att äta eldfrukten. Han måste träna först för att få detta att hända. Han skulle behöva träna sin kraft och hastighet. Om han inte skapar bollen tillräckligt snabbt skulle Hawkeye bara klippa Ess i två på nolltid. Även om Ace skulle ha kunnat trolla en sådan eldkula skulle Hawkeye bara klippa bollen i bitar och gå vidare. Kommer du ihåg hur Fujitora kastade en meteor på lag och Doflamingo? De skär det bara, som om det inte var något. Så såvida du inte är välutbildad kommer du inte att överleva den nya världen, oavsett vilka befogenheter du kan ha.

10
  • Okej, tack, jag förstår inte helt hur långt en logia kan gå. Men definitionen säger att de kan skapa en obegränsad mängd av sitt element, de sa aldrig att du behövde träning. Men logier behöver fortfarande inte träna nästan lika mycket för att nå effektiva maktstandarder. Och när det gäller manipulationsaspekten, om de kan kontrollera sitt element utan att faktiskt vara i kontakt med det, borde de ha en fältdag på andra. Och mängden kreativitet i en logiasattack är foder i jämförelse med en peremica eller icke-DF-användare. Det är vanligtvis sprängningar eller något slags blad.
  • de kunde göra mycket mer med de befogenheter som de fick
  • Men jag förstår vad du menar, det finns massor av taktik kring logiatyper och till och med de är svaga om de är emot en fördjupad person som kan hantera DF-användare. Jag önskar bara anime hur långt den allmänna logien kan gå, för det verkar som om de har en brunn med farlig kraft som kan manipuleras som inga andra DF-användare kan göra sina egna, men det är inte alls lika kapatiliserat på som paramecias och zoans do. Ett fall av att dra nytta av det dåliga problemet som är en logias djävulens frukter.
  • @HellionCazzy Du borde se Marineford Arc igen, destruktiviteten hos logikrafter visas ganska bra under den bågen.
  • Men om de kan manipulera sitt element hur som helst de vill (menande med eller utan att det är i fysisk kontakt) och har obegränsad kraft att producera mer av nämnda element, skulle de kunna göra så mycket. Kunde de inte forma saker ur det här elementet och tvinga motståndaren att göra allt som sagd mögel skickar mot dem? Det verkar som om en Logia-typ inte ens behöver flytta för att slåss, de kan göra en Gara-typ sak och ha ett skal av det elementet runt för att skydda offf haki-användare attackerar andra logia-attacker.

Ja, till en början ser det ut som att det är överväldigande och vi tror att inget kan stoppa honom. Men kom ihåg hur kraftfull en djävulens frukt kan vara baserat på hur kraftfull personen som åt den är.

Du kanske tycker att Luffys krafter är stora för att han är gummi så att du kan slå vem som helst så hårt du kan utan att oroa dig att du kommer att skada dina armar, men kom ihåg att han inte ens kan slå Sabo eller Ace först, helt enkelt för att två av dem är starkare än han är.

Ett annat exempel är när Smoker lätt fångade Luffy i Logue Town eller i Marineford War-bågen, vilket beror på att han också är starkare än Luffy. Men i Punk Hazard Arc förlorar Smoker två gånger när han kämpar mot Law och Vergo, för han är mycket svagare än Law som har Paramecia-makten och Vergo som inte har ätit någon djävulsk frukt.

Jag vet att det finns några karaktärer som förlitade sig på hans djävulens frukt så mycket som Enel och Caribou, men enligt Pekoms kan alla som tror att de är överlägsna bara för att de äter logiafrukt inte överleva i New World.

Först och främst är Logia-djävulens frukter inte de sällsynta längre. Mythical Zoan är. (Endast två mytiska Zoan bekräftade, Marco's Devil fruit och Sengoku's Hito Hito no Mi: Model Daibutsu, versus 11 Logia Devil Fruits bekräftade).

För det andra finns det en anledning till att Oda lade till Haki och Rokushiki. Alla kan lära sig Busoshoku och Kenbushoku Haki till den punkten att alla viceadmiraler kan använda båda färgerna, och alla som tränar hårt kan lära sig Rokushiki (en hel del vice-admiraler kompletterar sina stridsstilar med Rokushiki-tekniker, helvete kan Coby använda Soru och Rankyaku).

En Logia-djävulens fruktanvändare måste träna mycket för att kunna utnyttja sin kraft ordentligt (kom ihåg att Luffy hade många problem med att kontrollera sin kropp efter att han åt Gomu Gomu no Mi) och att reflexivt förvandlas till respektive element (även om Kenbushoku Haki kan hjälpa till i detta avseende), och sedan träna och förbättra både sin Busoshoku Haki för att kunna försvara sig mot Haki-användare och hans Kenbushoku för att kunna förutsäga inkommande attacker. Det tar mycket träningstid. Samtidigt kan en vanlig rank-and-file marin träna sig till att bli nästa Garp när det gäller rå kraft och styrka hos Haki.

Ditt uttalande stämmer också om vi pratar om Paradise-delen av Grand Line, för i den nya världen är Haki allmänt känt. (Helvete, även Haoshoku Haki är mycket vanligare i den nya världen än i paradiset: Dolflamingo, Don Chinjao, Big Mom och Charlotte Katakuri, alla har det hittills.)

Sammanfattningsvis balanseras Logia Devil Fruits till synes överväldigade av Hakis allmänna kunskap.