Anonim

18) Det tionde budet

För, om det s samma själ i grunden återföds om och om igen hur exakt kunde Madara och Sasuke leva samtidigt?

1
  • det är inte samma själ, det är samma öde. om de har den ursprungliga själen skulle de ha de ursprungliga minnena som när madara togs tillbaka och kom ihåg alla saker innan de dog. så madara hade sin egen själ och sasuke hade sin egen. de delade bara samma öde för att slåss mot en broderlig figur.

Den officiella översättningen använder ordet: fartyg

Som Naruto påpekade efter att hela reinkarnationsscenariot presenterades för honom var han Naruto och inte Asura, vilket var sant. Snarare var han ett fartyg för Asura, eller åtminstone essensen eller Asuras vilja. Så, han kommer att ha viljan och i förlängning samma öde som originalen och reinkarnationerna framför sig. (även om Naruto inte bryter cykeln)

Efter detta blir Masashi lite vagt om vad detta faktiskt gör för våra hjältar. Han antyder att reinkarnationerna är genomsyrade av originalernas kraft, även om detta aldrig anges direkt.

När det gäller hur Madara och Sasuke båda kunde vara arvtagare samtidigt, när Madara en gång använder Rinne Rebirth på sig själv, blir han faktiskt inte ett fartyg för Indra ännu en gång, utan är redan kraftfullt från när han var. Som Kabuto uppgav är han en kopia av när han var i sin bästa tid, och att Madara hade själen av Indra inom sig. Så även om han inte nödvändigtvis var ett fartyg under kriget, liknade han väldigt sitt tidigare fartygsjälv, de har inte båda Indra inom sig.