Anonim

Animatsuri 2014 Cosplay - Poker Group (Amnesia) [18]

Okej, så jag har inte spelat det senaste otome-spelet Amnesia än eftersom det inte har kommit ut vilket är Amnesia- World ännu och jag är inte säker på om jag kommer att kunna få en PC-version av det och anime slutade med hjältinnan återvände faktiskt tillbaka till sin egen värld, så det täckte inte lika mycket som i spelet.

Det finns dock ett element i hela anime och spelen hittills som förblev desamma, hennes namn.

Så vad heter hon? Är hon känd som något annat än "hjältinna"?

1
  • Jag kan inte säga någonting om Amnesia World ger henne ett namn, men åtminstone i början är hon fortfarande utan namn. Se den officiella webbplatsen för VN. Hennes profil från det säger (översatt av mig): "En kvinnlig högskolestudent som förlorade sina minnen och personlighet. Hon försöker hitta ledtrådar till sitt förflutna i människorna omkring sig."

Hon är bara känd som "hjältinna". Nu, om du tittar på Wikipedia eller någon annan källa och kontrollerar datumen ser du att anime släpps efter spelet.

Om spelets utvecklare aldrig namngav henne, t.ex. antyder "hjältinnan" är vem som helst som hon spelar i spelet, de behövde inte namnge henne. Detta skulle göra det möjligt för spelarna att infoga sig i spelet som spelets "hjältinna".

Så det faktum att hon inte heter kan vara helt avsiktligt i spelet och beslutet överfördes till anime. Om hon inte behövde ett namn i spelet antar jag att hon inte behövde det i anime.

Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Amnesia_(visual_novel)

1
  • 4 För vad det är värt finns det en anledning till att hon inte har något namn. Hon glömde det, tillsammans med i princip allt annat, därav namnet "Amnesia". Men jag håller med om att de förmodligen också försökte använda detta som ett sätt att låta spelaren sätta in sig lättare.

Jag tror inte att hon har något annat namn än HEROINE i anime och spelet.

2
  • Jag antar att du menar att säga "hjältinna" och inte "heroin"? Jag vet ingenting om minnesförlust så jag kan inte säga om det är ett skrivfel eller inte.
  • @ Maroon yeh det är ett stavfel, Logan M: s länk och VNDB-sidan har båda ett e i slutet