Anonim

Kobato har ett uppdrag att fylla en mystisk flaska med människors helade hjärtan. Det förklarades dock inte i anime om varför hon har detta uppdrag eller sitt ursprung. Wikipedia verkar inte veta någonting om det också, så jag är nyfiken på om CLAMP någonsin nämnde hennes historia innan hon samlade hjärnskruka och varför hon hade den önskan att gå till en viss plats. Eller presenterades hennes berättelse i någon av CLAMP: s multiversum eller i mangan?

2
  • Är du säker på att det sista stycket i Kobatos beskrivning på sidan du länkade inte svarar på dina frågor?
  • Ja det gjorde det, min dåliga. Jag antar att jag var lat när jag läste sidan. : P

Oj, jag är ledsen. Jag var för lat för att läsa hela sidan när den redan innehöll svaret ..: P

I slutet av anime avslöjas det att Kobato dog i det avlägsna förflutna. Hon existerar i ett begränsat tillstånd där hon varken är död eller lever. I slutändan, när hon äntligen fullgör sin uppgift att fylla kolven, återföds hon utan några minnen från sitt tidigare liv tills hon träffar Fujimoto igen några år senare. I mangan avslöjas att Kobato hade dött på grund av kriget orsakat av Ioryogi och gudarna. Ängeln som Ioryogi hade förälskat sig i kände medlidande med flickan som dog innan hennes tid var uppe och överförde sin själ till Kobato, eftersom de båda har samma själ men tillhör olika världar. Tidsgränsen som Kobato har är tiden innan ängeln försvinner.

1
  • 1 I mangan är bakgrunden att vara varken levande eller död densamma, men ändå är slutsatsen ganska annorlunda. I anime förlorar hon sitt minne efter att ha återfödts och återfår dem utan någon uppenbar anledning när hon stöter på Fujimoto. I mangan behåller hon sina minnen efter att ha återfödts och går tillbaka till dagis där hon av en slump stöter på Fujimoto (eftersom han inte jobbar där längre). Ginseis önskan till Gud uppfylls sedan och återställer minnena från Fujimoto (Bra jobbat, griniga Ginsei).