Anonim

BOSS-TEMA - VS. ZAHALKRO

Vanishing Rasengan är en miniatyr Rasengan som ursprungligen utvecklades av Boruto som ses i Boruto: Naruto the Movie. I den filmen, när Boruto försökte lära sig Rasengan framför Sasuke, sågs det att hans Rasengan vanligtvis försvinner i luften men effekten av Rasengan finns fortfarande kvar.

Hur kunde Boruto få Rasengan att försvinna? Hur fungerar Vanishing Rasengan?

4
  • Kom ihåg att han också använde den Rasengan medan han kämpade vid den sista scenen där han riktade den mot Rasengan på fiendens hand (förlåt men jag vet inte namnet). Så av det tror jag inte att det var hans misstag. Kanske han har en viss talang men inte är medveten om det.
  • ja, han gjorde det mot den fienden, och den försvinnande rasengan agerade exakt samma som när den visades framför sasuke. Boruto kastade den, det synliga chakrat försvann, men rasengankraften fortsatte på samma sätt i en chockvåg tills den träffade hans arm (eller trädet när det var med sasuke). Den vanliga rasengan kan inte kastas av någon anledning, även om rasen shuriken är det, även om naruto inte gör det i sitt normala läge, vilket indikerar att det kräver något annat.
  • @LightYagami Du verkar ha svarat på din egen fråga här anime.stackexchange.com/a/30096/22449
  • Den försvinner eftersom rasengan inte är helt formad, så den är inte lika stabil som en vanlig rasengan. Därför kan den inte bibehålla mängden kraft i slutet som början

Som wiki sa, Boruto skapar en miniatyr av Rasengan då han injicerar Rasengan med vindsläppsnatur, så att den kan kastas.

Användaren skapar en miniatyr Rasengan, till storleken av en stor druva, som kan kastas på grund av den naturomvandling som appliceras på Wind Release. Medan glider i luften försvinner sfären och träffar målet.

Om din fråga hur Boruto var kan försvinna Rasengan, tror jag för att den är så liten, försvinner långsamt medan den kastas men ändå träffar målet på grund av att hans vindfrigörande natur. Men det är naturligtvis bara min åsikt.

2
  • Rasengan är naturligtvis en Ball of Brute force, en torrential orkan av chakra komprimerad till en liten sfär som strimlar allt den kommer i kontakt med. Jag slår vad om att det verkligen destabiliserar nog att de visuella effekterna försvinner, men den råa kraften gör inte och fortsätter att resa.
  • 1 Detta är inte helt rätt. Under det mesta av anime har vindtekniker mest varit osynliga ((Temari's och Baki's (Sand Ninja's team leader) vindtekniker)). På grund av att Boruto omedvetet tillämpar vindnaturen på en underutvecklad Rasengan, är det mer troligt att även om Rasengans råa chakra inte var tillräckligt stabila för att hålla hela sträckan som den kastades, skulle vindnaturchakrat från det ha fortsatt och gjort den skada som vi såg. Det enda anmärkningsvärda undantaget jag kan tänka mig för osynligt vindchakra är Rasenshurkien.

Det beror på att han (omedvetet) lägger in en liten mängd vindchakra i det och det absorberar på något sätt naturens energi. Så fungerar den försvinnande Rasengan. Det är fortfarande mycket av ett mysterium.

Den försvinnande rasengan är liten och när den exploderar ser den ut som den bara är lika stor som en vanlig rasengan, men när Naruto skapar en rasengan exploderar den till ett stort hål, därför är den vanliga rasengan kraftfullare än den försvinnande rasengan

1
  • Välkommen till Anime & Manga! Det här är en Q & A-webbplats. Ta en tur en stund för att göra dig bekant med webbplatsen. Bortsett från det är jag inte säker på att det här inlägget svarar på frågan. Det jämförs om vanlig och försvinnande Rasengan, men inget nämns om hur Boruto fick Rasengan att försvinna, inte heller mekanikern om att försvinna Rasengan.

Allt detta är faktiskt fel Borutos försvinner rasengan är inte alls vindstil. Sasuke säger i kanonavsnittet av Momoshiki-striden att Boruto omedvetet lägger till en blixtnatur till sin rasengan, vilket gör att den kan röra sig i sådana hastigheter och försvinna. Jag antar att det försvinner på grund av hastigheten och belysningens tendens att försvinna snabbt. Tja i alla fall Borutos rasengan är en blixtstil.

Sasuke sa att boruto när man infunderar chakra för att göra en rasengan lägger till små mängder blixtstil oavsiktligt vilket skapar försvinnande rasengan och den teknik som jag antar är inte helt utvecklad. Teorin om att försvinnande rasengan är vindstil är fel eftersom Naruto redan har gjort vindstil rasenganer som har en annan effekt