Anonim

अमेरिका के वैज्ञानिको के भी उड़े होश, ९ ०० वर्षो तक जिंदा रहे ये बाबा | mystiska Saint Devraha Baba

I avsnitt 19 borde Natsu, Gray, Happy och Lucie ha straffats för att de "stal" en S-Rank-strävan. Men befälhavaren var inte där, så de ville ta ett nytt uppdrag. När de läste uppdragets innehåll bytte det ut sina kroppar / sinnen. Befälhavaren kom in och försökte hjälpa dem, och avsnittet slutade.

Avsnitt 20 börjar i en skog där Natsu och Happy fiskar, så "slutet" på avsnitt 19 saknas.

Såg jag fel "källa" eller saknas den här delen verkligen?

1
  • Jag antar att de alla blev förlåtna och gick vidare ... Jag tror inte att du missade ett avsnitt ...

Avsnitt 19 (fillerepisod) och avsnitt 20 (omake-avsnitt) är icke-kanoniska ur ett kontinuitetsperspektiv. I mangan, när de återvänder till Magnolia, påminner Erza dem om det där straff (precis som i anime), men då ser de deras guildbyggnad förstördes. Detta börjar nästa Phantom Lord-båge, och därmed tappas strafffrågan naturligt. Eftersom straffet aldrig visades i kanon, bestämde de sig troligtvis också för att hoppa över det i anime.

Hur som helst, det där straff är troligen något dumt, som det i avsnitt 75 senare.

4
  • Okej, men det är verkligen förvirrande att de bytte kroppar och plötsligt fiskar de tre huvudkolorna ... Så allt är bra i steget från 19 till 20 ja`?
  • 3 Poängen är att sakerna som visades in inte gjorde det verkligen hända vid den punkten. Det är anime fyllmedel. Anime-fyllmedel är inte alltid logiska och följer inte nödvändigtvis plotens kontinuitet.
  • Ett sätt att övertyga dig själv är dock att de blev straffade efter att avsnittet slutade och innan nästa avsnitt började.
  • @ j0chn Medan ep 19 och 20 verkligen var fyllare, straffades de i mangan. Det var inte heller mellan avsnitt. Det ögonblick de fick straff borde ha varit i början av avsnitt 21, men Toei redigerade bara av okänd anledning.

Vi får aldrig reda på vad "DET" är. Allt vi lär oss är att det är skrämmande nog att få Natsu att skrika av skräck och Gray gråta / haveri vid tanken på det.

Min personliga åsikt är att känna Makarov och hur mycket han älskar sina "barn" jag tvivlar på att det är något smärtsamt snarare min gissning är att det förmodligen är något intensivt förödmjukande.

Det var en annan tid då ett straff användes. När hela guilden tävlade hade de sista fyra personerna straffet att klä sig i kvinnokläder, och de tog sina bilder till veckotidningen för trollkarlarna.