Anonim

Som verkligen gav Nagato The Rinnegan

När Madara var nära döden gav han Rinnegan till Nagato, och Nagatos ögon blev stulna. Du kan säga "DNA" men i så fall skulle Nagato inte ha det, så varför hade de återupplivade Nagato och Madara Rinnegan?

4
  • Madara hade Rinnegan i sitt DNA ...
  • Ok så varför nagato hade rinnegan
  • reinkarnerade Madara hade inte rinnegan. han väckte det senare på grund av sin genetik. och när han släpptes från jutso och väcktes tillbaka till livet förlorade han ögonen så han var tvungen att ta tillbaka rennigan från obito
  • Jag skulle fråga varför reanimerade Madara inte hade rinnegan utan EMS?

Källa

Summoning: Impure World Reincarnation binder själen till en avliden person till ett levande fartyg och återställer dem som de var när de levde för att kunna göra sin kallare.

En reinkarnerad individ kommer att ha alla de förmågor de hade under sitt liv, inklusive kekkei genkai och kekkei tōta. De återställs fysiskt som de var vid tidpunkten för deras död, inklusive alla fysiska handikapp de kan ha haft, till exempel Nagatos skadade ben. Undantag existerar: sjukdomar som de hade kommer inte att bevaras och inte heller någon fysisk skada som bidragit till deras död. Det finns viss inkonsekvens om huruvida främmande kroppsämnen också kommer att återställas: Hanzō behåller den svarta salamandernas giftkörtel, men Madara Uchiha har inte tillgång till Hashirama Senjus genetiska material och Kabuto måste således på ett konstgjort sätt reproducera det för honom.

Så Nagato hade sina ögon vid tidpunkten för döden, så som vid reinkarnation.