Anonim

Princess Principal OST ~ Battle of the Shadows 『Epic / Action』

Jag såg en anime-show ett tag tillbaka på Crackle, men jag kommer inte ihåg namnet. Det finns inte längre men jag tyckte verkligen om det.

Det började med att en tonårsprins och hans tjänare sprang genom skogen jagades av zombie-liknande varelser. De kom över ett hus där en vacker kvinna bodde och bad om skydd. De blev båda kär i henne. Sedan fick de reda på att hon var odödlig, och en grupp mördare följde hennes blod. Hon gjorde också prinsen till en odödlig. När han vaknade 1000 år i framtiden kunde han inte komma ihåg någonting, men han sökte efter henne.

5
  • En gissning kan vara Kurozuka ...
  • Det är korrekt tack. Jag visste att hennes namn började med ett K och jag kunde inte komma ihåg det. Jag är glad att det besvarades så snabbt tack.
  • Jag lägger det som ett svar för vidare referens då ...
  • Tack. Jag uppskattar också grammatikomkonfigurationen.
  • Okej, jag tror att vi har börjat förstå att de ständiga revideringarna är onödiga

Det är Kurozuka:

Serien börjar i 1100-talets Japan och handlar om Kuro, en karaktär löst baserad på den legendariska japanska svärdsmannen Minamoto no Yoshitsune. Kuro och hans tjänare, Benkei, möter en vacker och mystisk kvinna som heter Kuromitsu medan de är på flykt från Kuros äldre bror, som söker sitt liv. Kuromitsu och Kuro förälskar sig, men han upptäcker snart att hon har en hemsk hemlighet: hon är en vampirisk odödlig. Efter en attack från hans förföljare skadas Kuro hårt och måste suga in Kuromitsus blod för att rädda sitt eget liv. Kuro förråds sedan och attackeras av Benkei, som har undergrävts av en skuggig organisation som kallas Röda armén, och Kuros huvud är avskuren, vilket stör hans förvandling till ett helt odödligt väsen. [...]