Anonim

ÖVERSÄTTNINGAR för Dragon Ball Super Manga Kapitel 68 Utkastssida SPOILERS !! - Oozaru är tillbaka!

I Återuppbyggnad av F, Medan Goku, medan SSJ Blue, skjuts med Sorbets strålepistol och sprängningen genomborrar Goku. Hur kan det vara att han, trots att Goku normalt tål kraftiga Ki-attacker, blev sårad av ett enda skott från en strålpistol?

Redan som barn, när Goku ännu inte hade lärt sig några sätt att kanalisera sin Ki, reflekterade hans nakna hud Bulmas kulor.

Vid denna tidpunkt hade Goku svikit alla sina försvar eftersom han inte förväntade sig en attack. Att sänka sitt försvar när han kände att han hade överhanden är ett av Goku's fall som Whis ständigt påpekade under hela filmen, vilket indikerar att det kan vara hans fall. Denna uppenbara förskuggning träffar sitt märke när Goku känner att han har vunnit och drabbats av Sorbets överraskningsattack.

Goku's hud som en Saiyan är hårdare än en normal människas hud som vi såg i Dragon Ball-scenen där kulorna på ett mirakulöst sätt studsade av honom som om han var Superman. För Ki-attacker måste dock den som försvarar vara beredd att försvara attacken.

Ett exempel på detta är när Krillin kunde tränga igenom Vegeta med en Ki-explosion under Frieza-sagan av Dragon Ball Z. Normalt skulle Vegeta kunna motstå denna typ av attacker, särskilt av någon så svag som Krillin. Men han hade sänkt sitt försvar, om än medvetet, vilket gjorde attacken effektiv.

Dessa är inte kulor, det är en kraftfull strålepistol sprängning; dessutom är det troligtvis den kraftfullaste strålpistolen i universum, eftersom den används av utfyllnadsledaren för Friezas armé i syfte att döda Goku. Goku var helt oförberedd, utan några Ki-försvar ökade och därmed kunde den kraftfulla lasern tränga igenom honom.