Anonim

Naruto Uzumaki - All Evolutions

Jag upptäckte den här animerade bilden: http://gfycat.com/SoftDesertedAyeaye

Vilken anime är det här från? I ett försök att undvika att inkludera animerade bilder, här är en stillbild från den.

I animationen går karaktären från två killar, men blir hörn. Vid den här tiden verkar handen verka på egen hand och förvandlas till verktyg för att dämpa förföljarna.

Jag har provat Googles sökverktyg, men ingen hjälp. Jag är inte heller säker på vad "Soft Deserted Ayeaye" skulle betyda, men att söka i det ger upp några läskiga djurbilder.

7
  • Google-sökresultatet gfycat nämner Mardock, antagligen som i Mardock Scramble. Det kan vara det, eller en kommentar eller något
  • @ToshinouKyouko Jag tror att du kanske har rätt. Denna bild har en liknande karaktär.
  • FYI, gfycat-webbadresserna som "SoftDesertedAyeaye" är slumpmässigt genererade ordsekvenser och har inget att göra med själva bilden.
  • Jag förstår inte hur folk har så mycket problem med det här. Omvänd bildsökning av bilden du förutsatt omedelbart returnerar flera omnämnanden av en film Mardock Scramble. Uppföljning av en google av Mardock Scramble leder till info om anime och bilder av karaktären ...
  • @Doc Jag försökte den funktionen och nämnde till och med det i min fråga. Jag gör inget anspråk på att förstå hur det fungerar, men när jag ställde den här frågan fick jag inga användbara resultat med omvänd bildsökning.

Som vår diskussion i kommentarerna antyder är den anime du letar efter Mardock Scramble

Historien handlar om en tjej som heter Rune Ballot som togs in av en man vid namn Shell som senare försökte döda henne och lämnade henne för död. Hon räddas och förvandlas till en cyborg. Det är upp till henne att stoppa Shell och hans onda gäng.

Ref. Wikipedia

1
  • Bara om någon snubblar här efter titeln, kallas anime där karaktärens hand förvandlas till en tjej Midori no Hibi.