Anonim

【MAD】 Attack on Philippines WW2 OP (Reupload)

Jag köpte två volymer av denna manga för ungefär tio år sedan, men jag kommer inte ihåg mycket om den. Det här är några detaljer som jag minns:

  • Jag är inte säker men jag tror att det är shounen.
  • Jag gillar inte konsten, så jag kan inte berätta någonting om den, men jag vet att konsten inte är den största poängen i denna manga. Eller ... jag var bara tio år då och konsten är inte som de flesta shounen manga det året så jag tyckte inte riktigt om det.
  • Det finns en scen där en pojke (jag tror att han är huvudpersonen här) slåss med sina vänner, och jag tror att hans vänner mobbar honom, och den pojken biter av vänens finger och äter det senare. Men han äter sin väns finger inte för att han är psyko utan för att han är fattig och vill äta lite kött. Det är precis hur fattig han är.
  • Pojken har minst en liten bror.
  • Ett kapitel visar när en atombomb släpptes i Nagasaki eller Hiroshima, och nästan alla dog där.
  • Atombomben visas i mangaens första eller andra volym så jag tror att det kanske är en postapokalypsmanga.

Året är lite av, men jag tror att det är Hadashi ingen gener

Det är en mangaserie av Keiji Nakazawa. Serien äger rum i Hiroshima under de sista månaderna av andra världskriget. Huvudpersonen är en pojke som heter Gen Nakaoka och hans familj lever i fattigdom. Det visar en atombombattack i Hiroshima på första volymen, där Gens far och syskon omkom i bränderna, men Gen och hans mamma lyckades fly.

Det finns en scen där en pojke (jag tror att han är huvudpersonen här) slåss med sina vänner, och jag tror att hans vänner mobbar honom, och den pojken biter på vänens finger och äter det senare

Det är nog det här, han åt fingret efteråt.

Som ni kan se är konsten inte som de flesta shounen-manga omkring 2000. Det beror på att denna manga serienummerades från 1973 till 1985. Den publicerades i slutet av 90-talet i mitt land så jag antar att det finns en möjlighet att detta är den manga du nämnts.