Anonim

NASCAR DRIVER KYLE LARSON STÄNGT EFTER DUM KOMMENTAR - Dubbelrostat

Saiga och Suitengu fick båda viruset när Research Lab som Suitengus team skickades för att infiltrera sprängde.

Eftersom nästan alla andra euforiker inte hade haft något att göra med infiltrationsuppdraget och Suitengu nämner i avsnitt 2 att pianoläraren skulle få fler armar på grund av förmodade dödsfall från människor som försökte bli euforiker, vilket tyder på att inte alla som kom in kontakt med Kugura hade viruset, jag undrar: hur fick de andra Euphorics viruset?

Som du sa uppgick de båda till sjukdomen när forskningslaboratoriet exploderade, detta täcktes i avsnitt 10 "Suitengu Cometh"

Senare i avsnitt 17

Suitengu lyssnar på melodin i sin musikbox och säger namnet "Yui". Han börjar komma ihåg sin barndom med sin syster, Yui. Den ödesdigra dagen upptäcker han att hans föräldrar hängde och en man anländer för att samla in skulden de är skyldiga. Yui försöker betala med pengar från ett barns spel, men mannen kastar pengarna och tar henne till fångenskap och skickar Suitengu till arméutbildning. Suitengu behåller alltid sin musikbox och överlever striderna i sju år. På sitt sista uppdrag skickas han för att attackera ett forskningslaboratorium, men när resten av hans trupp besegras blir han testämne. Han botas och ges en euforisk makt som gör att han kan besegra armén när de attackerar igen. Efter att ha anlänt till Japan räddar han Tsujido, Makabe och Niihari liv, och de blir hans anhängare. Sedan lockar han Shinsen till sin plan för dominans och sätter sin plan i rörelse.

Med den kunskapen finns det flera möjligheter som kan leda till fler kraftanvändare. De 2 mest sannolika skulle vara

  1. Viruset hade redan använts för teständamål eller militära ändamål
  2. Det finns mer än bara ett laboratorium som utvecklar detta virus