Anonim

test rap 1 - Keita Roimo

Andra än Genos, King och de som han har besegrat (om de ens visste att de kämpade mot honom), vem känner till hans hemlighet? Det verkade för mig Hero Assoc. har fortfarande inte tagit ett riktigt meddelande.

Går efter kapitel 102 i Shonen Jump Manga:

Genos, King, Silver Fang, Blizzard och (möjligen) Mumen Rider

3
  • Välkommen till Animanga SE. Kan du eventuellt ange vilket kapitel det här är eftersom det aktuella kapitlet kommer att förändras över tiden?
  • Hej, kan du förklara hur Blizzard känner till Saitama sanna styrka?
  • @IamaStudent Förmodligen hänvisar det till hur Blizzard försöker nybörja krossa honom med fullkomlig meningslöshet, skyddas av Saitama från en explosion från Genos, och sedan tittar på att S-klassens Demon Cyborg är underdanig och lydig mot Saitama, medan Saitama trottoaren trampar på den uppenbara skurken Demon Cyborg hade problem med och att hon tänkte skulle kunna vara ett Dragon Class-hot. Och senare får hon reda på att King, Bang och Bomb alla i grunden är bröder med Saitama. Så hon vet att han är starkare än henne och vet att han är tillräckligt stark för att åtminstone förtjäna respekt för de starkaste.

Suiryu verkar erkänna Saitamas otroliga kraft när de träffas första gången, men först efter deras kamp inser han att hans styrka är ingenting jämfört med baldy's. På vägen (Monster Association båge och vidare spoilers):

Efter den enorma striden med MA och Garou ser vissa hjältar att Saitama verkligen är OP. Några av dessa är Sweet Mask, Zombie Man och till och med Tatsumaki börjar misstänka något efter striden. I de senaste webcomic-kapitlen ser Flashy Flash att Saitama är stark, men i stället för att respektera honom säger han att han vill träna honom för att göra honom ännu bättre, utan att veta att Saitamas överväldigande hastighet och styrka verkligen behöver inte något mer perfekt.

1
  • Det skulle vara mer användbart om du kunde redigera och ange de specifika webcomic-kapitlen istället för "de senaste webcomic-kapitlen" eftersom de kommer att förändras med tiden, och det är vanligtvis inte lätt att hitta kapitlen baserat på datum. Tack!