Anonim

Topp 5 vuxna SEXY 18 RPG Android- och iOS-spel 2017 HD

Jag såg denna anime långt tillbaka när jag var liten, så jag kommer inte ihåg detaljerna. Jag är inte säker, men jag tror att det var en animefilm. Den sändes på Animax Indien.

Jag tror att namnet på anime var flickans namn. Någonstans mitt i filmen förklarar någon kille hur spiralen är något av en universell symbol och hur jorden är något formad som en spiral. Flickan har ett monster som hjälper henne, och det finns den här killen som först hjälper henne med sina krafter, men han visar sig vara skurken i slutändan.

Historien äger rum i en modern stad.Det enda som jag kan komma ihåg är spiralen. Jag tror att hon får det på pannan, tillsammans med sina krafter att kontrollera en enorm robotliknande varelse.

Det är allt jag kan komma ihåg. Det skulle vara jättebra om någon känner till den här anime.

5
  • Kan du lägga till mer information genom att använda denna riktlinje som tips?
  • Det låter väldigt mycket som en serie jag har läst som heter Meridian, även om Meridian bara fanns på papper, och den var också amerikansk
  • Låter också påminna om TTGL, men tidslinjen är långt borta och det är ingen film.
  • Spiral som en Yin-Yang-spiral eller spiral som en archimedes-spiral (ungefär som Uzumaki Clan-symbolen)
  • Din formulering tycks antyda att spiralen dyker upp på huvudpersonens panna under berättelsen, och den var inte alltid där, och också att du inte är säker på om den var på hennes panna. Kan du bekräfta att dessa är sanna?

Kan det vara Earth Maiden Arjuna (2001)? Jag har aldrig sett det, men det verkar hantera jorden, så det kan finnas ett "universum" -tema. Det finns en modern miljö. Det finns en kvinnlig huvudperson, och titeln är baserad på hennes namn, Ariyoshi Juna. Hon har en magatama på pannan som jag tror kan misstas som en spiral.

Hon har också en superhjälteform, om det är bekant.

Synopsis från AnimeNfo:

När Ariyoshi Juna har en dålig olycka blir hennes ande ljus och stiger upp ur hennes kropp till natthimlen där hon får en glimt av jorden några månader i framtiden. Vad hon ser är jorden på randen till total förstörelse, styrd av de hänsynslösa demonstyrkor som kallas Raajas. Då ger Chris Hawken Juna en kraftsten och ber henne att använda den för att rädda jorden. Kraftstenen ger henne möjlighet att anropa en aura-kostym, som aktiverar och förstärker en persons vilande speciella krafter.

2
  • @Ero Sennin Jag tror att det är arjuna. Eftersom OP säger att det sändes i Animax Indien (det här är den olyska anime jag kan tänka mig, det animax Indien som sändes under den korta perioden det varade i Indien) och killen hjälper henne att visa sig vara antihjälten i slutet är Chris. Den enorma robotliknande varelsen kan vara raaja en typ av mask. Också anledningen till att han skulle tro att det var en film var att den sändes i Indien som ett maraton för Diwali. Alla episoder följde varandra och serien fick omgångar av maraton två gånger.
  • Jag är op och jag tror att det är det. Jag måste titta på den för att bekräfta ... och ja jag tror att det kunde ha varit ett maraton .. tack så mycket! Fortfarande inte säker men tack .. detta är det närmaste svaret och tack till alla andra som svarade. :)