Anonim

Vad jag menar med detta är: ta till exempel vattenböjare - de behöver vatten för att böja sig. Detta är en extern källa för deras böjning. Ett exempel på en intern källa skulle vara eldböjning, eftersom det kommer från deras chi. Så förlitar sig airbenders på en extern källa eftersom det finns luft i världen, eller kommer det inifrån dem som eldböjning?

3
  • Jag vet inte svaret, men nu vill jag sätta en airbender i rymden och ta reda på det.
  • Bra fråga. Jag minns att det var motstridiga uttalanden i serien, där det tidigt nämns att eldböjning är unik, eftersom de är de enda som kan "generera" sitt element. Men jag kommer också ihåg att Iroh pratade om hur brandbrytare drar eldens kraft från solen.
  • Nu vill jag sätta en airbender i havet och se vad som händer.

Hur du definierar skillnaden mellan en extern och en intern källa förlitar sig luftböjare vanligtvis på en extern källa (jag skulle kalla det böjningsmaterial) - luft - men sann flygning / levitation och vissa andrelaterade förmågor som andeprojektion (det kan eller inte kan räknas som luftbockningstekniker) inte eftersom de förlitar sig på böjarens andliga energi och manipulerar inte luft utan bara böjningen själv.

Men detta hänför sig till vad jag skulle kalla böjningsmaterial och du bad om källan. Tyvärr har vi väldigt lite information om källan till luftböjning. Vi vet att vattenböjning är beroende av månen och havet och eldbockning förlitar sig på solen åtminstone till viss del. avatar.fantom.com namnger "luft" som källa till luftbockning och "jord" som källa till jordböjning. Detta stöds dock inte av någon referens eller lore och det är osannolikt att det är (hela) sanningen eftersom vi inte har någon bekräftad lore som stöder detta och wiki nämner bara "solen" som källan till böjning av eld men vi vet att en kraftfull komet kan också bränna eller förbättra eldböjningen. Det är osannolikt att endast vattenböjning är rotad i andarna - speciellt eftersom luftbockning i första hand har en djupare koppling till anden.

Allt som allt har alla böjningsstilar en extern källa i viss utsträckning även när vi vet nästan ingenting om källorna till luft- och jordböjning och alla böjningsstilar kräver böjningsmaterial för de flesta av sina tekniker med den särdrag som eldbockning är bara böjningsstil som vanligtvis inte behöver något annat än bockarna har chi som böjningsmaterial.

Airbenders böjer luft. Det är runt omkring dem, så deras böjning ser nästan ut som om de producerar det, som eldbockning. Om en vattenbockare är i havet behöver de bara "skjuta" vattnet. Airbenders är desamma. De litar på luften runt dem för att böja sina respektive element.