Anonim

【Kodven】 NIVÅ 1 SOLO INGEN HIT INGEN SKADA | Chef: Argent Wolf Berserker

I Kapitel 29, ser svärdjungfrun att "veta" något som hon inte delade med Goblin Slayers team.

Vad är det? Kommer trollet av svärdjungfrun? Förrådde svärdjungfrun alla äventyrare? De nämnde något om inga råttuppdrag. Varför? Är det relaterat?

Om svärdjungfrun visste det och inte berättade för äventyrarna skulle det inte betyda att svärdjungfrun riskerar äventyrarnas liv i onödan? Är det inte förräderi.

Vad är det? Följande samtal hände på samma kapitel, Kapitel 29:

Goblin Slayer: Du visste allt, eller hur?

Sword Maiden: Vad menar du "allt"?

Goblin Slayer: Orsaken och omfattningen av trollbonet i avloppet. Kanske till och med vem som står bakom det.

Sword Maiden: Ja ... Ja, det gjorde jag.

I motsats till det andra svaret, Sword Maiden berättade inte för Goblin Slayers parti att de gjorde ett råttrelaterat uppdrag. Snarare antyddes det att de gjorde en goblin-dräpande strävan från början och att de redan fick veta det innan de kom till vattenstaden. Från Volym 2 Kapitel 2 av ljusromanen:

Sword Maiden: Godhet. Vem kan du vara ...?

Goblin Slayer: Vi har kommit för att döda trollarna.

Om Sword Maiden visste det och inte berättade för äventyrarna skulle det inte betyda att Sword Maiden riskerade äventyrarnas liv i onödan? Är det inte förräderi? Sword Maiden, som det så småningom avslöjades, traumatiseras av vad som hände med henne. Hon fruktar fortfarande trollarna. Hon sa detta själv:

När allt kommer omkring, om naror attackerade, är jag säker på att jag bara skulle bryta ner gråt.

Varför anklagade hon morden på trollarna, när de var precis under staden? Det avslöjades att hon vill sätta skulden på dem för att hon vill införa samma rädsla som hon hade för trollarna till stadsborna. Personligen skulle det vara mycket enklare om hon berättade allt för Goblin Slayers fest eftersom det fortfarande gäller troll och han inte skulle förneka uppdraget.

Hon tänkte antagligen att dölja dessa detaljer på grund av de förväntningar hon hade på Goblin Slayer. Detta kan bevisas med förekomsten av balladen om Goblin Slayer, som hon hörde. Dwarf Shaman avslöjade för honom att 'när ordet om dina handlingar kommer runt kommer alla att vilja att du dödar sina nisser för dem!'Människor förväntar sig någon som är så stark och kapabel om hans / hennes gärningar sjunger och sprids som ballader, och Sword Maiden förväntade sig troligen att Goblin Slayer lätt skulle hantera dem.

Kommer trollarna med av Sword Maiden? Förrådde Sword Maiden alla äventyrare? Nej, hon förrådde dem inte och tog inte med trollarna. Kom ihåg att hon en gång fångades och torterades av troll. Goblin Slayer noterade det hur de (kvinnorna) dödades kunde inte möjligen göras av troll. I Volym 2:

Troll är feg, grym, brutal och inte särskilt smart. Det skulle troligen aldrig komma dem att stanna kvar på mänskligt territorium för att leva upp och sluka sitt byte. Deras olyckliga fångar fördes alltid tillbaka till boet, för att flitigt avlägsnas från deras dygd där. Eller om fångarna var tillräckligt många kunde trollarna helt enkelt leka med dem tills de dog.

Volym 2 av ljusromanen förklarar detta ordentligt, jag föreslår att du läser den om du har tid. Återigen citera därifrån:

Sword Maiden var ganska medveten om de onda sekternas rörelser, mot vilka hon själv en gång hade stått. När hon hade lärt sig om de hemska ritualerna för levande offer som de utförde, hade hon en god uppfattning om vad de ville uppnå. Hämnd på henne.

Trollarna var sannolikt bara ett verktyg som används av sekten. Bortsett från hämnd, det antyddes också att de planerar att göra något med grindspegeln, fastän den inte specificerades.

De nämnde något om inga råttuppdrag. Varför? Är det relaterat? När Sword Maiden frågade varför Goblin Slayer misstänkte att hon gömde lite information sa han till henne att det var av ett antal skäl. En var att han inte trodde att mötet med den vita alligatorn var planerad, helt enkelt för att det jagade dem bort men attackerade trollarnaoch en annan varelse staden hade ruiner men det fanns inga kartor, råttdödande uppdrag, äventyrare eller patruller under jorden. Han sa att det var omöjligt och att det måste finnas något som stod vakt där nere, vilket ledde honom till slutsatsen att den vita alligatorn var en bekant som vaktade ruinerna.

7
  • 1 Men om svärdjungfruen visste det och inte berättade för äventyrarna skulle det inte betyda att svärdjungfrun riskerar äventyrarnas liv i onödan?
  • Som du kan se historien är trollarna den lägsta rang bland varelsen. Äventyrarna skulle helt enkelt förneka uppdraget. Så det är därför Sword Maiden fejkar uppdraget.
  • 1 @kit Goblin Slayer skulle inte förneka uppdraget. Om det var ett annat uppdrag skulle han inte ha accepterat det. Kom ihåg att han bara dödar nisser så att äventyrarna skulle ha accepterat, oavsett.
  • @ user4951 Uppdaterat mitt svar.
  • Hm, @kit, säger du As you can see the story, the goblins is the lowest rank among the creature. The adventurers would simply deny the quest. Men jag tror att det inte kommer att förneka strävan om mycket guld ges som en belöning.

Eftersom den här frågan har många frågor kommer jag att bryta ner den.

F: I kapitel 29 verkar svärdjungfrun "veta" något som hon inte delade med Goblin Slayers team.

A: Ja, Sword Maiden visste att något hände under staden och ljög också för Goblin Slayers team om råttuppdrag. Råttjakten är bara en falsk jakt. Den verkliga strävan är att Sword Maiden vill att Goblin Slayer-teamet dödar trollet under staden.

F: Kommer trollet av svärdjungfrun?

A: Nej, definitivt inte. Sword jungfrun har tidigare en skrämmande upplevelse mot trollet. Hon var ett offer ...

F: Förrådde svärdjungfrun alla äventyrare?

A: Jag skulle säga att inte förråda äventyrarna, det kan bara äventyrare inte göra det levande under uppdraget

F: De nämnde något om inga råttuppdrag. Varför?

S: Som jag nämnde ovan var det faktiskt ett goblin dräpande uppdrag och ta reda på varför goblinen dyker upp under staden. Jag antar att du redan visste varför trollet kommer att visas under staden. (* De har en portalåtkomst skapad av demonherren.)

Om du vill se mer om kapitel 29 kan du kolla in den här länken HÄR.