Anonim

Amayakase - Spoiling My Silver-Haired Girlfriend - Official English Trailer

Jag kommer inte ihåg att jag såg den här tjejen från serien. Vad heter hon och hur är hon släkt med någon av karaktärerna?

1
  • Hon är Otoha Nakano, men eftersom jag inte har sett det här lämnar jag hela svaret till någon annan. Tydligen har hon en större roll i PSP / Vita-spelet.

Här är allt jag hittade.

Nakano Otoha ( ) visas först i anime i avsnitt 12 som en del av publiken.

Hon är en av de krediterade karaktärerna i PSP / Vita-spelet (förmodligen med en större roll). Hennes seiy är Yuka tsubo ( ).

Översättning av hennes profil:

Suimei Art University Associated High School (aka Suikou) förstaårsstudent. Även om hon inte är bosatt i Sakurasou, imponerad av Sorata och co. prestation, sa hon till Sorata "Jag vill hjälpa". Hon är också den som bjuder in alla att delta i "Super Creator Scouting Contest" den här gången. Hennes favorit är vinägerkelp, som hon alltid tar med sig och enligt henne skulle "blåsa bort all trötthet" och göra snacks till medlemmar i Sakurasou som är trötta på att göra spel då och då.

Wikia säger om sin personlighet:

Nakano är en optimistisk tjej, håret är bundet i två hästsvansar. Hon föddes i Montreal, Quebec. Hon flyttade till Japan när hon var 8 år. Hon slutar att gå i skolan vid 12 års ålder för att en incident inträffade där hon blev knivhuggen av en kille. Hon går tillbaka till sin skola vid 17 års ålder, börjar sitt femte år på gymnasiet. Hon avslutar och avslutar sin ungdomsskola vid 18 års ålder. Efter att ha gått examen går hon till Suimei och hon börjar sitt första år på gymnasiet vid 19 års ålder. 3 år senare när historien startas är hon tjugo -två år nu och hon är en förstaårsstudent.

Hon verkar inte vara på någon av drama-CD-skivorna. Åtminstone krediteras hennes seiyū inte för någon av dem.