Anonim

ET Exclusive: Gwen Stefani pratar om Blake Shelton och hur det är välsignelse att vara runt honom ❤️

Han kunde helt enkelt ha bytt ut en fisk i havet för Doflamingo. Om jag inte har missat något.

1
  • Att vara DF: s svaghet skulle jag inte bli förvånad om Law inte har kontroll över någonting under vattnet.

Om jag inte har fel är Shambles inget annat än en teknik som byter positioner för två objekt! DF kan fungera på nästan vad som helst i världen, men som vi vet är dess svaghet havs- och havsrelaterade saker som Sea Stone. Din kraft blir noll när du interagerar med havet. Att driva Doflamingo i havet kräver att man drar ut lite havsvatten och byter ställning med Doffy, vilket helt klart inte är möjligt. Tänk på det: killen Se or Pink har förmågan att simma var som helst och ironin är att han inte kan simma i havet.

1
  • Hur frös Aokiji sedan havet? Hur kunde Luffy använda "elefantpistol" mot kraken?

Doflamingo är väl medveten om hur Laws befogenheter fungerar, och han såg till att de flesta av deras interaktioner gjorde att Law gjorde sitt rum genom att hålla honom i defensiv. Och tillsammans med det skulle han behöva vara nära vattnet först för att det skulle hända och Doflamingo skulle förmodligen inte låta det hända.

DF-krafter blir inte direkt inaktiva när de eller användaren vidrör havsvatten. Detta bevisades när Aokiji fysiskt berörde havet och sedan frös det över mil när han först mötte stråhattarna.