Anonim

Är det möjligt för en Senju att väcka en Rinnegan? Antag att en Senju fick en EMS från en Uchiha och implanterade den, skulle han också väcka Rinnegan precis som en Uchiha gjorde, med tanke på att förhållandet mellan Uchiha och Senju DNA är annorlunda än om en Uchiha väcker det?

6
  • Varje Uchiha kan inte väcka Rinnegan. Inte heller en vanlig Senju. Det är inte Uchiha: Senju DNA-förhållandet som styr Rinnegans existens. Det är Asura och Indra chakra blandning. IMO: s chakraförhållanden spelar ingen roll som vi ser i Madaras fall. Även om mer chakra kanske kan påskynda processen med Rinnegan-bildandet.
  • @ EroS nnin Tror du att Madara kunde väcka Rinnegan för att han var Asura reinkarnation?
  • @KaguyaOtsutsuki Madara var Indras reinkarnation. Och till din fråga, delvis ja. Men huvudorsaken var att han fick Asuras chakra.
  • @ EroS nnin Tack för korrigeringen. Till och med Obito hade Asuras chakra genom första hokages celler. Tror du att Obito kunde ha väckt Rinnegan om han hade Evig Mangekyo Sharingan?
  • @ EroS nnin Jag såg inte din relaterade referens, nu är det klart. Skål

Svar från @Ero S nnin i kommentarerna.

Inte alla Uchiha kan väcka Rinnegan. Inte heller någon vanlig Senju.

Det är inte Uchiha: Senju DNA-förhållandet som styr Rinnegans existens. Det är Asura och Indra chakra blandning.

Jag tror också att chakraförhållandet inte spelar någon roll som vi ser i Madaras fall. Även om mer chakra kanske kan påskynda processen med Rinnegan-bildandet.

Relaterat: Vad händer om Hashirama hade implanterat Madaras celler i hans kropp?

1
  • Han postade inte det som ett svar på två dagar, att lägga upp det som ditt eget och ge tillskrivning är fair play. +1.