Anonim

\"Dal\

I dub-versionen av Kirby: Right Back At Ya! Avbildas Kirby som en bebis, som bara kan kommunicera genom att plåga. Stämmer det också med den ursprungliga japanska versionen, eller är det en produkt av översättningen?

2
  • Jag misstänker att inte ens 4kids skulle radera den faktiska dialogen helt och ersätta den med pludrande, men jag har ingenting som stöder det.
  • Står det av en karaktär att Kirby är en bebis, eller drar du slutsatsen från det som pratade? Enligt vad jag minns hänvisade Meta-riddare till Kirby som en stjärnkrigare, som inte låter som något en baby kan vara.

Polisen finns i både den engelska och den ursprungliga japanska versionen. Från att ha skummat de första tre episoderna verkar Kirbys dialog ungefär densamma. Förutom att pratade kan Kirby upprepa några ord som andra säger till honom. I det första avsnittet kan han upprepa namnen på Tiff / F mu och Tuff / Bun i både den engelska och den japanska versionen. I det tredje avsnittet upprepar Kirby dock "svärdstråle" endast i den japanska versionen. Skakningen är troligen inte en produkt av översättningen.