Anonim

Undrafted Movie CLIP - Signs (2016) - Chace Crawford Movie

I avsnitt 3 av Tsukimonogatari sa Araragi "Det är inte så ovanligt att samlingen av obetalda flikar alla kommer samtidigt samtidigt."Jag kollade en annan uppsättning undertexter och fann att de gav"På senare tid är det inte så konstigt att en massa obetalda flikar knackar på en gång dock.'

Ärligt talat är jag förvirrad och inte säker på att "obetalda flikar" betyder. Är det ett skämt av något slag eller vad? Jag vill ha lite hjälp och förklaring, tack.

I en bar kan du lägga något "på din flik", vilket är ett sätt att säga att du betalar det senare (vanligtvis nästa gång du kommer till baren) som när du betalar senare kan kallas "samla in en flik'

Vad Araragi säger är att alla de saker han har skjutit upp har kommit tillbaka och letat efter upplösning samtidigt.

En stor tomt för Tsukimonogatari kretsar kring det faktum att Araragi har doppat i sina vampyrförmågor ända sedan Kizumonogatari-händelserna som gjorde honom till denna halvvampyr, halvmänsklig ... men mer mänsklig än vampyr.

Du har sett honom använda sina vampyrförmågor genom hela serien hittills, till exempel när Hitagi häftar på insidan av kinden eller om han kämpar för apaandan som besitter Suruga i Bakemonogatari, och när han kämpar mot Kagenui i Nisemonogatari. Detta är bara några exempel.

Var och en av dessa tider tog denna människa från dessa omänskliga förmågor för att utföra omänskliga saker. Under tiden för denna berättelse som Tsukimonogatari äger rum blev det uppenbart för Kagenui och Ononoki att detta var ett problem. Om han fortsatte att använda dessa vampyrmakter så är det troligt att han kan förvandlas till något som inte längre är mänskligt.

Detta är grunden för hans rad "obetalda flikar". Som Toshinou Kyouko säger i deras svar hänvisar en "flik" till en löpande räkning i en bar. I en bar kan du välja att inte betala för dina drycker och istället lämna en "flik" som du kommer att betala vid ett senare tillfälle. Här är de "obetalda flikarna" alla gånger han använde vampyrkrafter. Men någon gång måste dessa flikar betalas - nämligen med hans mänsklighet.

I grund och botten sagt är det Araragi (och Nisioisin, originalromanens författare) som använder en metafor.