Anonim

Nikon D3300 DSLR-lägesuppringning

I det nya avsnittet av Fairy Tail för 2014 använder Wendy en hemlig Dragon Slayer Art, Milky Way som ger henne makten att kommunicera eller anropa förlorade själar av drakar.

Jag kunde inte låta bli att märka symbolerna. Finns det någon mening bakom det, krävs det för att detta ska fungera och är detta en typ av språk?

Vad exakt är de? Antar de att betyda någonting, eller är de bara där för dekoration?

Svaren uppskattas. :)

1
  • Det är förnuftigt hur hon först trodde att det var en stötande förtrollning, för om du ser tillbaka på hennes kamp med Chelia, säger hon att hon inte har behärskat Vintergatan ännu så hon använder Sky Drill. Men efter att ha upptäckt vad Vintergatan gör är det som "varför skulle hon använda det i en kamp," vet du

De är inte bara symboler för dekoration utan verkliga ord. Du kan se hur Wendy sa att hon hade gjort ett misstag när hon skrev ett visst ord och trodde att det först var en stötande stavning. Eftersom Vintergatan inte är din genomsnittliga förtrollning ser det ut som om du behöver en mycket specifik magisk cirkel för att använda den.Jag kunde dock inte hitta vilket språk de var skrivna på.