Anonim

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4, Shisui Uchiha VS Obito Uchiha (Ten Tails Jinchuriki)!

Jag känner att Minato dog för att han försökte solo Nine Tails, som fungerade, men på bekostnad av hans liv.

Hiruzen, bladets shinobi, liksom Anbu Black Ops, kämpade alla mot Nine Tails (och lyckades) tills Minato kom och teleporterade Nine Tails som 10 miles away (faktiskt sa de specifikt Nine Tails är ut ur byn ) och försökte bekämpa det själv precis efter att han kämpade mot Obito.

För mig låter det här som en "försök" shinobi. Ville Minato göra allt på egen hand?

Minato gjorde det inte vilja att göra allt på egen hand - det var han tvingade att göra allt på egen hand. Under Konoha-attacken utförde Minato sina uppgifter som:

  1. En make / far som skyddade sin familj
  2. Hokage, som skyddade byn

Strax efter att Minato teleporterade de nio svansarna bort från byn ville han kontakta Hiruzen för att informera honom om vad som hade hänt, men han avbröts av Obito innan han fick chansen. Från det ögonblicket hade Minato händerna fulla med att skydda Kushina, slåss mot Obito och försvara byn.

Som visas senare i serien har Minatos Flying Thunder God Technique förmågan att teleportera andra med honom ... så länge han ger dem sitt chakra för att göra det. Hade han haft möjlighet skulle Minato antagligen ta med sig några shinobi för att hjälpa honom.

Med det sagt, eftersom byn inte längre är i omedelbar fara från de nio svansarna, förföljde Hiruzen och en grupp shinobi Minato i försök att hjälpa honom. Tyvärr anlände de äntligen till Minato-platsen efter att allt hade ägt rum.

Han försökte nå den tredje Hokagen så att han kunde informera honom om vad som hände, men var avbruten av Tobi

[...]

Eftersom Nine-Tails inte längre kontrollerades började de dra sig tillbaka från byn, även om de fortsatte att attackera Konoha ninja som förföljde den

[...]

Ser den tredje Hokage i närheten, Meddelade Minato en slutlig begäran till honom

(Betona min egen)

3
  • Svarar fortfarande inte riktigt på min fråga. Minato är en svett / tryhard
  • 1 Kanske skulle det hjälpa om du förklarade vad du menar med "en svett / försök hårt", eftersom det inte verkar vara ett uttryck som vi alla är bekanta med, @MenkaureBurns Jag försökte redigera din fråga för att klargöra den lite, men jag kanske har missförstått vad du menade och vilseleder den här svararen som en följd.
  • Åh ledsen, en svett / tryhard är i grunden någon som tar på sig en enorm utmaning för sig själva utan anledning.

Tja som den 4: e Hokage det är hans jobb. Det spelar ingen roll om de var miljoner människor med stor makt, det är svårt att bekämpa Kurama. Ja, det fanns människor som den 3: e Hokage och Anbu men han gjorde vad han var tvungen att göra för att rädda folket som han älskade som Naruto och Kushina och även byn utan honom skulle inte vara någon Hidden Leaf Village.