Anonim

Misslyckat rån med 5 år gammal unge - GTA 5 GAMEPLAY IN URDU & HINDI | GTA 5 Pakistan

Jag vill veta vilken händelse det tog av Portgas D. Aces död i ett stycke. Jag verkar inte förstå.

6
  • menade du effekten till huvudberättelsen efter essdöd?
  • ja jag tror att det borde betyda något
  • Hur långt läser du manga eller tittar på anime?
  • Inte långt Upp till där de flyr från hamnen efter essdöd också där skänkor dyker upp och stoppar kriget
  • Tja, jag tror att du bör läsa eller titta tills det senaste kapitlet, så att du kan förstå, men jag kommer att lägga upp ett svar snart

Utanför universums förnuft: fångandet och döden av Ace verkar sätta upp det bästa kriget och se till att Luffy otvetydigt förlorade det. Detta ögonblick av förlust är som "The Ordeal" i "The Hero's Journey". Tänk att Empire slår tillbaka för Luke. Genom att få huvudpersonen att förlora och återhämta sig fördjupar den karaktären och gör det som kommer nästa mer meningsfullt.

Denna båge är analog med Loguetown-bågen. Båda bågarna är de sista i deras speciella hav innan den korta bågen går in i den nya, återinsätter karaktärer från tidigare i det havet och introducerar några karaktärer som kommer att vara viktiga i framtiden. Ännu viktigare, de visar några karaktärer som är så övermäktiga jämfört med Luffy att det är svårt att se hur han kommer att slå dem och har Luffy att förlora den kampen. Detta visar att Luffy måste bli starkare i nästa hav snabbt, annars dör han.

I Loguetown är Luffy den på fraktionsplattformen. Han måste räddas av sin pappa, förlorar en kamp mot en fiende som han inte kan lägga fingret på och springer iväg. Han behövde till och med hjälp för att fly. Detta lär publiken att Grand Line kommer att bli mycket svårare än East Blue.

I War of the Best är det värre. Luffy spelar blixten för att frigöra Ace från Execution-plattformen, men har visat sig att den inte är nära tillräckligt stark för att skydda Ace. Även för att komma så långt behövde Luffy hjälp från främlingar. Detta visar tydligt publiken hur den nya världen kommer att se ut. Det motiverar också Luffy att bli starkare ... när han har återhämtat sig själv.

Så långt jag kommer ihåg är essdöd inverkan på någon händelse på One Piece-tidslinjen.

-Från detta avslöjas det om Luffys bakgrundsberättelse om hur han träffade och började sitt broderskap med Ace visas.
-Luffy och Aces fostermor avslöjas vara Curly Dadan.
-I flashbacken visas hans andra bror Sabo som antas vara avliden.
-I flashbacken adopterar Sabos föräldrar en annan pojke i det fall Sabo skulle misslyckas med namnet Stelly som, som avslöjat i Totto Land Arc nu är kungen i Goa Kingdom.
-S-korsningen på Aces arm är inte ett fel utan en hyllning till Sabo.
-Under denna flashback ses Bartholomew Kuma med Dragon och Ivankov som en revolutionär.
-Sabos samtal med Dragon skulle förutse hans återkomst i Dressrosa-bågen och hans engagemang i den revolutionära armén.

Och även från detta,

-Ace dödas av admiral Akainu, den tredje admiralen som introduceras, vilket får Luffy att falla i koma tills han återhämtar sig i efterkrigsbågen. Innan hans död nämnde Ace Sabo, som introduceras i återblickarna som Luffy har efter att han vaknat och senare spelar en viktig roll i berättelsen.
-Som avslöjades i Dressrosa-bågen, skulle Aces död ha en effekt på Sabo som okänt för både Ace och Luffy vid den tiden fortfarande levde. Som ett resultat hjälper detta Sabo att återfå sina minnen efter att ha drabbats av minnesförlust i tio år. Det är också anledningen till att han är så beslutsam att skydda Luffy så att han inte skulle behöva förlora en annan "svuren bror".
-Efter att Ace dör förutspår Whitebeard att någon kommer "att ärva hans testamente". Denna förutsägelse blir senare verklighet när Sabo äter Ace's Devil Fruit efter att han dör och uttrycker specifikt sin önskan att ärva den sena piratens vilja, vilket speglar Whitebeards förutsägelse exakt.
-Aces död skulle få hans Devil Fruit, Mera Mera no Mi, att dyka upp senare och vara i besittning av Donquixote Doflamingo i Dressrosa Arc som ett sätt att locka Luffy till honom.
-På Blackbeard-mördandet av Whitebeard skulle resterna av Whitebeard Pirates senare slåss mot Blackbeard Pirates ett år efter kriget i Marineford. Whitebeard Pirates led ett fullständigt nederlag och har inte sett sedan dess.

1
  • 1 Vänligen lägg till någon spoilervarning, jag vet inte hur jag använder spoiler-taggen på telefonen: D