Anonim

Höstens anime-säsong 2019: Vad ska jag titta på?

Jag gillar verkligen Sword Art Online-anime och jag tittar för närvarande på andra säsongen. Jag skulle vilja veta om det finns en lätt roman för andra säsongen. Jag vet redan att det finns en för den första säsongen, men finns det någon för den andra säsongen?

1
  • menar du GGO-båge? alla SAO-anime-serier redan i ljus roman just nu.

För närvarande är den andra säsongen av Sword Art Online baserad på romanvolymen 5-6. Om de gör det till 25 avsnitt som den första säsongen, är det möjligt att anime kommer att täcka volym 7 och 8, precis som den första säsongen baseras på volym 1-4.

Medan berättelsen handlar om Gun Gale Online (GGO) och inte längre själva Sword Art Online, har romanen fortfarande titeln Sword Art Online. För närvarande är det på väg att publiceras i västvärlden eftersom Baka-Tsuki redan har tagit bort det från sin webbplats.

3
  • 3 about to be published in western world Jag tvivlar på att det skulle vara snart. Förmodligen kommer det att vara i slutet av 2015, om de håller upp den nuvarande utsläppstakten.
  • Endast Gun Gale Online? Där är 15 lätta romaner och pistolstorm på nätet bara 5-6: e romaner. Det finns en aliciseringsbåge som också upptar 9-15 ljusromaner.
  • Med Yen Presss nuvarande schema om 3 volymer per år, skulle Volym 6 vara ute i december nästa år.