Anonim

Graf Zeppelin: Secondary Monster

En av de löpande gaggarna i Cowboy Bebop är att besättningen aldrig verkar få betalt för sin rikedom av allt mer konstiga skäl.

  • Asimov Solensan dödades av sin fru
  • Abdul Hakim fångades av polisen
  • Faye Valentine blev medlem i Bebop
  • Maria Murdock var fångad i hyperspace och förvandlades till en primat av sitt eget virus.

Med alla dessa missade belöningar och med alla gånger besättningen nämner sin brist på finansiering börjar jag undra om besättningen någonsin har fått betalt.

Har besättningen på Bebop någonsin fått betalt för en belöning?

0

Ja.

  1. Avsnitt 8: De fångar en grupp tjuvar som försöker stjäla ett rymdskepp.
  2. Avsnitt 10: (Det sägs egentligen aldrig uttryckligen om de fick pengarna för den här. Killen blev fångad trots att han antagligen skulle gå av med en självförsvarsanmälan.)
  3. Avsnitt 15: De samlar tekniskt en mycket liten skott i slutet av detta
  4. Avsnitt 16: Det angavs aldrig om de fick något för att hjälpa till med att stoppa fängelsebutiken. Men om du skulle anta att de gjorde det.
  5. Avsnitt 22: De hamnar med att fånga nallebjörnsbombaren här.

På skärmen under serien ser vi dem fånga totalt sex bounty-huvuden i fyra olika avsnitt.

Första gången de lyckades få en rikedom var i början av avsnitt 8 med den lustiga namnet trioen Huey, Dewey och Louie.I slutet av samma avsnitt fångar de alla utom en av Piccaro Calvinos besättning (eftersom Roco dog i skjutspelet och även om han inte hade gjort det fanns inget sätt att Spike skulle ge honom).

Nästa var avsnitt 10 med ytterligare två bounties. Först var Baker Poncherero som redan är bunden på Bebop i början av avsnittet, och sedan i slutet av avsnittet visar Jet in Rhint Celonias, hans exs nya pojkvän.

Nästa bounty de får är inte förrän i avsnitt 15 när de vänder in Fayes gamla flamma Whitney Hagas Matsumoto, även om de är besvikna över hur liten belöningen var.

Den sista belöningen vi ser dem fånga är i avsnitt 22 när Faye och Jet fångar Teddy Bomber medan han flyr från Spike och Andys kamp.

Även om det är de enda vi faktiskt ser dem fånga igenom hela serien, och låt oss vara ärliga, en show om bounty hunters som bara faktiskt fångar bounties i 4 av 26 avsnitt (OCH inte ens fånga någon i filmen heller) INTE verkar det så imponerande, det är ganska starkt underförstått att de fångar mycket mer utanför skärmen. I synnerhet utmärker Teddy Bomber Spike Spiegel som en av de mest fruktade bounty-jägarna i hela solsystemet, så jag måste tänka att de är mycket mer framgångsrika i de tider där vi inte ser dem. Men showen ärligt talat mycket mer humoristisk, underhållande och realistisk för att visa att allt kan hända och misslyckande är något som händer ofta när man spårar lågt livskum över dussintals planeter, asteroider och månar, och när de misslyckas finns allt att göra går vidare till nästa bounty.

Mycket sällan, och om de gör det mesta måste det spenderas på reparationer för skadorna de gjorde under jagten och underhållet på sina fartyg. I grund och botten tenderar de att komma upp tomma helt enkelt på grund av otur.