Anonim

Varför Sarada Uchiha har mer potential än du inser!

I den nya mangaserien ser Sarada ut flickan i glas med Sasuke som Sarada verkar se ut (glasögonen, ansiktet). Jag undrade om Sakura kanske inte är hennes biologiska mamma och att Sarada är ett barn till Sasuke och den andra flickan i bilden.

3
  • Observera: den "oanmälda framtida händelser med avseende på produktion av en anime eller manga" är nära anledning till oanmälda framtida händelser om produktion, t.ex. "kommer en andra säsong att göras?" eller "när släpps X?". Det är inte för frågor om plot händelser det kanske inte har hänt än. Frågor om plot händelser som inte har hänt ännu är lämpliga för denna webbplats; det kan helt enkelt hända att de inte besvaras under en tid (dvs. tills plot går fram till en lämplig punkt). Som sådan har jag öppnat den här frågan igen.
  • Låt oss inte glömma Karins läkningsteknik. Sasuke har bitit Karins hand ett par gånger. :)
  • Ja Sakura är Saradas mamma, det avslöjas att i anime där Shin är antagonist.

Allt i detta svar äger rum efter att Shippuden slutar och bör betraktas som en spoiler.


I Naruto Gaiden: The Seventh Hokage and the Scarlet Spring Sarada är osäker på vem hennes riktiga mamma är efter att ha hittat en bild av Sasuke med Karin. Eftersom Sarada aldrig hade träffat sin far följer hon Naruto för att träffa Sasuke och ta reda på sanningen om sin biologiska mamma. När hon träffar Sasuke säger han att det inte har något att göra med henne och lämnar det åt det.

Senare i Orochimarus gömställe ber Sarada Suigetsu om Karin för att se om hon var där i gömstället eller om han visste vem hennes riktiga mamma är. Suigetsu visste svaret men kom ihåg att Karin hade en navelsträng i skrivbordet. Suigetsu trodde att det var från Karins födelse. Han gjorde sedan en munpinne på Sarada och formade ett DNA-test. Testet var en positiv matchning. Detta lämnar Sarada att tro att Karin är han biologisk mamma.

Det avslöjas senare att Karin inte kunde vara Saradas mamma eftersom hon var den som förlossade henne. Karin berättar för Suigetsui att navelsträngen han testade var Sakura och att hon var Saradas biologiska mamma.

Vissa fans säger att Karin är Saradas biologiska mamma baserat på resultatet av ett DNA-test i kapitel 700 + 7, men testet klargör inte detta.

I kapitel 700 + 7 får Sarada en genetisk (遺 伝 子, idenshi) test. De japanska orden för "DNA" (デ オ キ シ リ ボ 核酸, deokishiribo kakusan) och "DNA-test" (DNA 型 鑑定, DNA-gata kantei) är inte använd.

Sarada går in i det med antagandet att detta kommer att avgöra vem hennes födelsemoder är slutgiltigt. Hennes antagande bygger på ett foto som hon såg i kapitel 700 + 1 av Karin stående bredvid Sasuke, som hon tror är hennes biologiska far.

Resultatet av testet är att hon har en genetisk matchning ( , icchi: bilden ovan från sidan 20). I alla fall,

= det är okänt vilket genetiskt material Suigetsu matchade Saradas salivpinne till. Suigetsu hittade något i Karins skrivbord som han tror var från tiden för Karins födelse (på sidan 19), men 1) vilken artikel han hittade och testade visas inte och han nämner inte vad det är, 2) om Suigetsus bedömning av det går från Karins födelse är okänt, och 3) även om det är från den tiden är det okänt om föremålet innehåller Karins genetiska material (möjligheten att det genetiska materialet tillhörde någon annan än Karin kvarstår)

= det finns sätt Sarada och Karin kan ha en genetisk matchning utan att vara mor / dotter

= även om Sarada och Karin har en genetisk matchning baserad på att Sarada är tänkt från Karins ägg, är det möjligt att Karin inte var födelsemor (som surrogati, äggdonation)

= berättandet ledning inom kapitlet till den här scenen innebär att läsaren inte borde lita för mycket på gener ensamma genom följande plotpunkter.

  1. På sidan 9 säger Sakura att Ochimaru är ännu en större idiot ( oobakamono) än Orochimaru eftersom han inte alls förstår vad som är viktigt för en förälder ( Oya ni totte daiji na mono ga nani ka marude wakattenai!)

  1. På sidan 15 säger Ochimaru att människor bara är "slavar till gener" ( idenshi no dorei) och att varje individs anslutning till någon annan person kan bevisas med sådan ( , sono tsunagari mo subete shoumei dekiru)

  1. På sidan 22 känner Suigetsu att han kanske har gjort något dåligt genom att genomföra det genetiska testet ( , ... Boku ... nanka mazui koto shichatta kanji kana?)

  1. På sidorna 22 till 23 reagerar Sarada våldsamt på att hon tror att hon nu vet vem hennes biologiska mamma är (vi kan säga att hon överreagerar: hon avvisar verbalt Sakura som sin mor)

Det finns fortfarande utrymme för någon annan än Karin att vara Saradas födelsemor. Om läsaren är tänkt att lita på Sakura över Ochimaru angående vad en förälder är och att ogilla Saradas turbulenta reaktion på det genetiska testresultatet, läsaren ska inte 1) tolka testet som avgörande, och 2) även om Karin är den biologiska modern, att inte tolka Karin som den "riktiga modern" eftersom föräldraskap inte bara handlar om biologiska band.

Huruvida Karin är Saradas biologiska mamma eller inte har inte nämnts i kanon, men adoptivmödrar är verkliga mödrar i ordets fulla mening, så Sakura är Saradas "riktiga mamma" även om Karin är hennes biologiska mamma. På samma sätt är adoptivdöttrar "riktiga döttrar" till föräldrarna som uppfostrar dem utan att vara biologiskt släkt. Förhållandet mellan adoptivmor, adoptivdotter och modermamma får en noggrann behandling i Kodomo no Omocha (även känd som Kodocha eller Child's Toy) mangavolymer 3 till 4 och i avsnitt 17 till 19 av dess anime-anpassning. För mer information om de komplicerade situationerna för människor som växer upp utan att veta vem deras biologiska förälder är, se dokumentärfilmerna Den osynliga röda tråden, Födelseplats Okänd, Fosterbarn, Anonym faders dag och Uppfödare.

1
  • 2 Jag tror att det är dags att uppdatera ditt svar

Karin (den andra flickan du pratar om). Det är en mycket liten möjlighet att Karin är mor till Sarada.

Anledningarna är:

  1. Det fanns ingen som helst relation mellan Karin och Sasuke förrän krigets slut.
  2. Efter den sista striden gick Sasuke för att utforska Ninja-världen. Och innan han gick knackade han på Sakuras panna. Knackningen symboliserar kärlek och tillgivenhet. Detta liknar vad Itachi gjorde mot Sasuke. Så det är en mycket liten möjlighet att Sasuke skulle upprätthålla sexuella relationer med en tjej vid den tiden.
5
  • Det senaste avsnittet ändrar allt. Så minutmöjligheten visade sig vara sant. Karin är Sarada mamma ..
  • kanske sakura och karin är relaterade, vi vet inte vem sakuras föräldrar är. Hennes mamma kanske tillhör uzumaki-klanen som kommer att göra sakura och karin relaterade, därav matchen.
  • sedan igen verkade Suigetsu ha problem med att hitta Karins DNA
  • Vi vet vem sakuras föräldrar är. De visades när Kakashis berättelse visades, Kakashi och Third besökte huset för de tre eleverna i Kakashi. Detta var när Sakuras föräldrar visades. Även den sällsynta förmågan som Karin har gör möjligheten att hon är släkt med Sakura mycket liten
  • @Abhinav Rajput, se mitt svar på den här frågan: kapitel 700 + 1 säger inte i sig att Karin är Saradas mamma (även om Suigetsu och Karin tror det). Det är fortfarande möjligt men inte avgörande