Anonim

** CHARACTER GUIDE AND SHOWCASE OF ROZALIYA ** GAMEPLAY OF MOLTOV CHERRY !!! HONKAI KONSEKVENSER 3

Jag förstår inte helt hur Stigmata fungerar och hur kompatibilitetsgraden påverkar det hela. Beviljas, jag är bara på kapitel 25. Bestämmer antalet Stigmata hur kraftfull Pandora är? Detta verkade vara fallet i början av mangan, där det påstods att 6 är "elit" och hur alla karaktärer betonar hur Kazuha hade 20. Men då ser vi Rana och Satellizer kunna besegra tredje året .

Jag märkte att Chiffon bara har 4, men då har du Rana som har 6. Varför betraktas den förra som starkare om hon har mindre? Är det möjligt för någon med 1 Stigmata att vara starkare än någon med 5? Hur påverkar kompatibilitetsfrekvensen allt detta också?

Jag hoppades att någon bara kunde rensa upp det här för mig.

2
  • Granted, I am only on chapter 25 där har du det, fortsätt bara läsa;)
  • Är ordet du vill ha "kompatibilitet" eller "kapacitet"? Du har skrivit "catability" och "capatability", ingen av dessa är ord.

Precis som Eumel sa i sin kommentar, bör du bara fortsätta läsa. Det här svaret kommer att innehålla flera spoilers och kommer troligen att förstöra mycket av tomten. Så du har blivit varnad

(bläddra ner till TL: DNS; om du vill ha ett praktiskt svar utan spoilers)

För att förstå hur stigma's arbete, måste du först förstå vad stigma's är.

Stigma's är bitar av Nova, antingen erhållna direkt från en Novas kärna, eller från den ursprungliga Nova Maria Lancelot.De är kända för sina starka signaler om att förstöra allt.

Den så kallade "kompatibiliteten" avgör hur mycket av "kraften" som lagras i stigma kan användas av Pandora. Teoretiskt sett betyder det att någon med 10 stigma med dålig kompatibilitet kan vara svagare än någon med 1 eller 2 stigma med stark kompatibilitet.

Men i en värld av frysande stigmar är inte bara en typ:

Förutom regelbunden stigma finns det också heroic stigma, A stigmatic body, den Type-Maria Stigmata, injection stigmata: plasma form, legendary Stigmata, Plasma Stigmata, Legendary Stigmata System

Var och en av dessa har sina egna nackdelar. Och även om kompatibilitet fortfarande spelar en enorm roll, gör typen av stigma det också.

TL; DNS:

Ja, det är möjligt för någon med 1 stigmata att vara starkare än någon med 5. Detta kan bero på att en person har en annan typ av stigmata, eller betydligt bättre kompatibilitet med stigmata.