Anonim

ABS Akuko Uwa 19.00 3 mars 2020

Under kapitel 7 tar Kohakuren Wil till en helgedom där chefen för en Kotenko som på en gång måste ha varit Kohakuens älskare eller till och med make innan han steg upp (han säger att "det är det minsta jag kan göra för min kompis" vid en tidpunkt).

Efter att ha nått dit äger Kotenko Wils kropp för att tala till Kohakuren. En av de saker de pratar om är den växande risken för Akuko och att deras handlingar kan vara av en större plan innan Kotenko ber Kohakuren att vidarebefordra en varning till 2 andra (förmodligen Senko som hon själv).

Nu har jag redan slutfört Yuela-rutten och Kohakuren är ett krav för rutten eftersom hon är en av endast två partimedlemmar som personligen har träffat Disna och agerat som medlare mellan honom och Wil under förhandlingarna i Sewari-rutten , eftersom denna strävan att gå till helgedomen är på båda vägarna, skulle jag anta att den också skulle visas i Emelita-rutten.

Jag undrar, avslöjas denna Akuko-plot som Kotenko talar om Kamidori Alchemy Meister eller i något av Eushullys spel?

4
  • Det finns några detaljer i Quest 61, som borde finnas tillgängligt på alla tre rutter som börjar i kapitel 7 om Uya är med i ditt parti. Letar du efter något utöver det?
  • @LoganM jag måste dubbelkolla vad Quest 61 är men jag har normalt alla killar som driver butiken och tjejerna och stora partimedlemmar följer mig så jag kanske har missat vad Uya tillägger, undantaget från mitt parti är Black Eushully som eftersom jag startade om alla nivåer i mitt andra genomgångsläge, för jag rekryterade henne bara för att göra Orange Jelly-uppdraget, för med ett tillräckligt högt försäljningsvärde kan de nya artiklarna Hannah säljer återförsäljas till ett högt värde i butiken, vilket gör att jag aldrig har att oroa verkstadsavgifterna
  • @LoganM vad jag letar efter är om Akuko går vidare med vad de planerar och kommer att behöva stoppa det, vad som får dem att bli mer hot och eventuellt möta de 2 personerna (Senko kanske) som Kotenko frågar Kohakuren att varna, för det finns möjligheten att Eushully ännu inte har släppt ett spel som kan ha det i sig
  • Ganska svårt att säga eftersom jag inte slutförde emelita-rutten. Så långt jag spelade (Yuela och Serwari) hittade jag ingen information relaterad till det.