Anonim

5 galna NFL-rörelser som kommer att hända den här säsongen

Till exempel, när en motståndare använde ett stavkort: Card Destruction, säger instruktionen på det stavkortet:

Varje spelare kastar hela sin hand och drar sedan samma antal kort som de kastade.

Vad skulle hända med duellisten om de inte följde instruktionerna på kortet? Skulle de bli diskvalificerade för det, eller annars?

2
  • Om du inte spelar ett spel enligt reglerna är spelet ogiltigt. Om det bara är ett turneringsspel skulle de antagligen diskvalificeras (och deras motståndare skulle vinna som standard). Om det var ett Shadow Game, vem vet (och vem skulle vara dum nog att försöka)?
  • I Arc-V avsnitt 2 (tror jag) försöker Yuya att pendla med fel kort aktiva och hans duellskiva flaggar ett fel. Duellskivorna verkar veta hur varje kort ska spelas, men jag kan inte komma ihåg en tid från serien då karaktärer medvetet stannar för att förhindra att ett kort spelas ut.

Duellskivan innehåller ett förskott A.I. som är programmerad för att antyda spelreglerna och räkna ut kortens beslut. Under stridsturneringen ville Joey kalla Giltia the D. Knight, men det visade sig inte på planen eftersom det var ett nivå 5-monster och Joey hyllade inte några monster för att kalla det. Det betyder att om inte villkoren är uppfyllda, A.I. förhindrar att vissa kort spelas. Detta är det tidigaste exemplet på duellskivan som hindrar spelare från att göra misstag med sina kort under ett spel.

Jag hoppas att mitt svar var till hjälp och roligt att läsa. :)