Anonim

Eminem - Guts Over Fear ft. Sia

Det är för närvarande 9:31 den 6/03/19, och webbplatsen yourcountdown.to säger att en punch man säsong 2 avsnitt 9 är ute nu. Ändå säger alla andra webbplatser något ytterligare en dag och 18 timmar.

Jag kan inte tycka hitta den någonstans på den plats jag brukar titta på den. Är landets utgivningsdatum annorlunda för USA?

0

Enligt

LiveChart.Me och opm_anime

Dagens sändning av One Punch Man har avbrutits på grund av French Open. Avsnitt 21 kommer att sändas nästa vecka den 11 juni

「全 仏 OP テ ニ ス 2019」 編成 に よ り 、 本 予 定 し て い た 「ワ ン パ ン マ ン」 # 21 「最強 の 悩 み」 」放 送配 信 休止 と と な ま し た 35。。 た た た た た。 申 し 訳 ご ざ い ま せ ん が ご 了 く だ さ い。 錦 織 圭 選手 × ナ ダ ル 選手 を 応 し し ま し ょ う! on #onepunchman

Jag har följt en punch man säsong 2 sedan den släpptes och den vanliga tiden har alltid varit på onsdagar på eftermiddagen USA, NY (GMT-4). För det första är huvudwebbplatsen jag använder avsnittskalendern för shower och anime i USA och den visar den 5 juni.

Jag är ganska säker på att du inte kommer att kunna hitta några amerikanska webbplatser som har avsnitt 9 till den 5 juni och om du har turen att hitta någon, skulle det vara RAW utan undertexter.

Släppdatumet för människor i USA och engelsktalande länder är alltid lite längre på grund av den tid det tar att sub-showen.

1
  • Precis som Pablo sa, har denna veckas avsnitt skjutits upp till nästa vecka. Antar att vi måste vänta ytterligare en vecka för att se Saitama vs Bakuzan. Även om vi alla ganska mycket kan gissa hur det kommer att bli lol.

Det försenades med en vecka. 2016-06-11 och till killen som sa att de flesta amerikanska webbplatser inte spelar förrän den 5: e lol. Den kommer ut när den är klar

1
  • 2 Välkommen till A&M, har du en källa för veckans försening? Förutom det, eftersom vi inte tolererar piratkopiering, har jag tagit bort nämningarna mot illegala leverantörer.