Anonim

Black Eyed Peas Boom Boom Pow hela låten Bollywood hyllning!

Det finns två slags rukh i Magi universum. Men först, låt mig förklara vad som är rukh. Så i grund och botten är rukh:

Rukh är själarnas hem. Medan vi lever är det varje man för sig själv. Men när du dör, går alla tillbaka till ett ställe. Det här är Rukh. När människor dör, återvänder deras kroppar till jorden, eller hur? Själarna återvänder till Rukh, själarnas hem.

Och där är Black Rukh, vilket betyder den polära motsatsen till Rukh. Det skapas när man går emot ödet och försöker trotsa ödet. Det är skapat av och främjar hat och ondska.

Enligt det vet vi att den sanna rukh i slutet kommer till en plats som heter själarnas hem, men vad händer med Dark Rukh? Vart ska deras själar gå? Går de till helvetet eller något? Och vad är det? själarnas hem, är det vad vi skulle kalla himlen?

4
  • Den här frågan ställer om den stora berättelsen om Magi. Allt förklaras i mangan, och att svara på den här frågan här skulle ta mycket tid.
  • Kort svar: Nej, inget helvete och himmel, åtminstone inte i biblisk mening. Mycket, mycket mer komplicerat. Idé för spoiler: Varför talar alla människor i Magi-universum samma språk förutom en liten grupp stammar?
  • Jag har läst magi tills sinbad vill ändra systemet för rukh i det heliga palatset / det heliga palatset när han träffade UGO den sanna allsmäktige i magi-universum, och sedan blev Sinbad äntligen misshandlad och verkade david som mörk rukh av sinbad. Bjt jag fortfarande inte understamd var kommer den mörka rukh gick till, eftersom sinbad rukh gick hem till själar, men var kommer David Rukh gick? @ SK19
  • Jag kan inte säga säkert från toppen av huvudet, men jag antar att mörk rukh går till den gamla guden.