Anonim

** BEST WORLDSTAR FIGHTS COMPILATION 2020 CRAZY ** (KNOCKOUT) (HOOD FIGHTS)

Eftersom Minato använde Eight Trigrams Seal och Four Elements Seal för att försegla Yang Kurama i Naruto, varför använde han inte samma uppsättning tätningar på sig själv för att försegla Yin-halvan? Varför Reaper Death Seal? Eller till Kushina? Verkar som ett meningslöst offer. Och slöseri med Yin Kuramas potential.

8
  • möjlig duplikat av Är Minato en Jinchuuriki?
  • Se den första kommentaren, den förklarar den ordentligt.
  • @Omry För det första är denna fråga inte en kopia av ovan nämnda. För det andra, om du vet svaret på den här frågan, vänligen svara på den :)
  • Frågan är inte en duplikat (fast ganska lik), men svaren där svarar redan på den.
  • Men den här frågan frågar varför Minato inte förseglade hela Kurama i sig själv (eller Kushina) snarare än att försegla den i två. Det andra inlägget handlar mer om hans jinchuriki-egenskaper.

Naruto kapitel 503, sidan 17:

  • Minato bestämde sig för att försegla Kurama i Naruto, främst på grund av Jiraiyas ord om "Profetiens barn", och tänkte / visste att Naruto kunde använda Tailes Beasts makt för att vara frälsaren av ninjavärlden.
  • Minato berättar för Kushina att förseglingen av hela Kyuubi var inte fysiskt möjligt och de var tvungna att dela djuret i Yin- och Yanghalvorna för att försegla. Hela Nine Tails chakra var också för enormt för att förseglas till ett spädbarn.
  • Kushina dör på grund av extraktionen av Tailed Beast och därför kunde hon inte (eller skulle inte överleva) att bli Jinchuriki igen.

På grund av de ovan nämnda skälen bestämde Minato att försegla Yanghalvan i Naruto (så att Naruto kunde utnyttja kraften för gott) och Yinhalvan i sig själv (eftersom det inte var möjligt att täta hela Kurama).


REDIGERA:

Minato och Kushina beslutade att Naruto kunde bli det nämnda profetibarn med Kyuubis kraft. Eftersom hela Kyuubi inte kunde förseglas i spädbarnet Naruto, var Minato tvungen att använda Reaper Death Seal. Så Kuramas makt kunde föras ner för att försegla honom i Naruto. Dessutom tillät Reaper Death Seal Minato att välja vilken hälft av Kurama som skulle förseglas i Naruto.

Så i princip Minato gjorde bli Yin Kuramas jinchuriki och förblev så. Men förlusten av att använda Reaper Death Seal är att den också förseglar användarens liv. Minato förseglade Yang Kurama till Naruto genom att bli Yin Kuramas jinchuriki och på bekostnad av hans liv.

3
  • Å nej, jag kan se hur min fråga skulle kunna tolkas så. Jag är ledsen, jag redigerar det just nu.
  • @ Andy356 Jag har redigerat svaret därefter :)
  • 1 Så ... Eight Trigrams + Four Elements combo kunde inte försegla hela Kyuubi, och inte heller kunde combo dela upp honom i hälften och försegla den? Okej ... så förmodligen var bara Shinigami en kraftfull nog att skära bort Yin Kyuubi. Det är vettigt ... tack! :)