Anonim

Enligt vad jag förstår, när två motsatta individer (en från den mänskliga världen och en från demonvärlden) rör varandra, smälter de samman för att skapa en ny individ som är gjord av dem två.

Så om Fuyumi och Hydra Bell båda är Nyens (Nene) döttrar, varför smälte de inte när de rörde varandra?

Det enkla svaret på din fråga är att Fuyumi och Bell inte är dubbelgångare ("motsatser") för varandra, och det finns därför ingen anledning att förvänta sig att de skulle smälta in i varandra.

Visst, deras mammor var dubbelgångare, men det betyder inte att deras barn - Fuyumi och Bell - också borde vara det. För det första ser de inte så mycket ut som varandra, medan deras mödrar (pre-fusion) helt gjorde:

4
  • Om sunt förnuft säger (enligt denna serie) har varje "mynt" två sidor, vem skulle då vara bättre val att vara den andra sidan av Fuyumi än Bell?
  • Så det betyder att föräldern måste ha en dubbelgångare och gifta sig med samma dubbelgångare för att ha en dubbelgångare? Sade jag det rätt?
  • @ShinobuOshino Jag tror inte det. För då avbryts den linjära generationen av alla saker. I grund och botten är två individer aldrig dubbelgångare eftersom deras föräldrar inte var dubbelgångare och så vidare ...
  • Jag antar att saken är att det inte finns någon anledning att dubbelgångare skulle ha något att göra med genetik och / eller familjära relationer - som @HashiramaSenju påpekar, om du krävde att "dubbelgångare" skulle överföras genom arv skulle du ha hela familjen rader av dubbelgångare, vilket inte verkar vara fallet.

kanske anledningen till att de inte smälte när de var barn var för att de var i närvaro av en annan doppelganger-fusion som orsakade en energisak ...

och varför de inte smälter nu beror på att fuyumi är en demon nu så här och klockan är inte fullständiga opositer längre ... men om fuyumi återuppstår och klockor i romet kan de smälta då.