Anonim

Nightcore - Run Away (Fabian Secon)

Finns det någon anime med en överviktig kvinnlig huvudperson?

En vän till mig sa att det inte finns någon. Har hon rätt?

Jag behöver bara ett enkelt ja / nej-svar och, om bekräftande, ett exempel.

6
  • Inte säker på om den har en anime, men Buyuden har en överviktig kvinnlig huvudperson (även om hon bara är överviktig efter timeskip)
  • Du kan titta på den här frågan på anime-planet. Det kommer att lista alla överviktiga kvinnliga karaktärer, du måste sortera manuellt vilka som är sidotecken och vilka som inte är det.
  • Ja, det finns det. Titta till exempel på Jungle King Tar-chan.
  • Jag röstar för att öppna igen eftersom formuleringen i denna fråga inte låter som en rekommendationsbegäran. Snarare låter det som om affischen vill veta ett grundläggande fakta om anime: existerar ett sådant fall?

Medan "övervikt" kan vara subjektiv, Real Drive genererade lite surr för knubbiga kvinnliga karaktärer.

Karaktären i fråga är Minamo Aoi.

Exempel på en annan kvinnlig karaktär i anime:

Bilder från animateckendatabas

4
  • Hur kan hon betraktas som "fet" ...
  • @Jan Jag har aldrig kallat någon "fet". Som jag förordade är termen övervikt subjektiv såvida den inte används medicinskt. OP specificerade aldrig så jag gav ett exempel på en anime som hade kvinnliga karaktärer som är tjockare än normen. Denna fråga är stängd men ett nyare exempel skulle vara Saiko Yonebayashi från Tokyo Ghoul: Re. Inte en anime ännu, men med tanke på hur populär den ursprungliga serien är, är det bara en tidsfråga. Jag uppmuntrar dig att läsa "buzz" i mitt svar för ett bättre perspektiv.
  • Ja, jag förstår hittills. Jag ville bara antyda att till och med att skapa surr om den här typen av tecken är överdrivet?
  • @Jan Inte överdriven, nej. Om detta var en amerikansk live-action-show i den nuvarande superhjälte-moden, kommer en korrekt proportionerad kvinnlig huvudperson förmodligen att skapa ännu mer "surr" om inte direkt kontrovers. Titta bara på gamerporten. Glöm stark kvinnlig hjälte, men gör huvudpersonen till en "knubbig" kvinna och hela helvetet skulle lossna.