Anonim

We Are Alive: Kent Gustavson på TEDxSBU

Från Madara Uchihas artikel:

Naka Shrine hade varit i Uchiha's ägo i generationer och fördes med dem när de bosatte sig i Konoha. Genom noggranna studier kunde Madara dechiffrera nog av det för att lära sig om shinobis historia: om den oändliga cykeln av misslyckad fred och kampens öde mellan Uchiha och Senju, men också ett medel för enhet för världen. Med denna kunskap bestämde Madara att Konoha var ett misslyckat experiment. Han försökte övertyga sin egen klan och till och med Hashirama om samma slutsats, men ingen hörde honom. Madara valde att överge byn, återvänder med Nine-Tailed Demon Fox under hans kontroll för att utmana Hashirama. De kämpade till utmattning, och från blodbadet i deras strid bildades slutet av dalen. I slutändan var Madara, för trött för att ens hålla sin Sharingan aktiverad dödade av Hashirama.

Så när han övergav sin klan och sitt folk och sedan dödades av Hashirama, hur valdes nästa klanledare? (Jag tror att Madara inte var gift)

Strax innan Madara lämnade sin egen klan grundades Konoha som en plats där Uchiha och Senju kunde existera fredligt.

Efter Madaras död fanns det ingen sann ledare för Uchiha-klanen. Alla var under en ledning av Hokage tillsammans med resten av Konoha-medborgarna. Hashirama valdes som den första Hokage och han efterträddes senare av Tobirama.

1
  • Jag tror inte jag kommer ihåg mangan som fokuserade på denna aspekt som hur de blev valda, det är möjligt att de valde någon som erkändes av alla i klanen eller någon som är den starkaste bland de återstående. Allt jag svarar är rent spekulativt.