Anonim

Dr Stephan Poulter - Moderfaktorn: Nio livsförändrande handlingssteg

Kan ett barn i Naruto ärva båda förmågorna från sina föräldrars klaner?

Till exempel, om Ino och Sasuke hade ett barn, finns det en möjlighet för det att ha både Uchiha's Sharingan och Yamanakas sinneöverföringsjutsu?

1
  • Yamanakas sinneöverföringsjutsu är något som lärs ut. Det är en dold ninjutsu. Sharingan är genetisk, en kekkei genkai.

Ja, ett barn kan ärva båda klanernas jutsu.

Detta förklarades officiellt av Masashi Kishimoto (skaparen av Naruto) Barnet med en Uchicha och en Hyuga som föräldrar kommer att ha båda klanernas ögon.

Inojin är inte ett bra exempel, eftersom hans fars Sai-tekniker lärde sig honom. Ninja-konstteknikerna skickas inte via genetiskt arv. Inos klantekniker klassificeras också som dolda tekniker som använder Yin / Yang-frisättning som också lärs ut / lärs inte passeras via genetik.

Ett bra exempel skulle vara ett Uchiha + Hyuga-barn som svarat av Kishimoto själv -

Det är möjligt. Och ett exempel på det ges i Boruto.

Om du inte har sett Boruto ännu,

Inoijin, son till Ino och Sai, har förmågan att använda båda sina föräldrars jutsus. Sarada kan använda Sharingan som sin far Sasuke och har en fantastisk styrka som hon visar när hon slår, precis som sin mamma Sakura.

Ja visst.

I Boruto, Sarada har Sharingan som sin fars Sharingan och har också den enorma styrka som hans mamma Sakura har. Enligt mangan sägs Shikadai också ha både jutsu som sin far (Shikamaru) och mor (Temari).