Anonim

Calyx & Teebee - Ingenting kvar

Aura verkar saknas i alla om inte majoriteten av //G.U. anime och spel, // Quantum, men gör en del framträdanden i // Bortom världen film?

Vad hände med henne mellan denna tidsperiod?

I världen: R2 saknas Aura för att hon försöker låta spelarna agera själva. Hon agerade tufft genom att skapa de 3 azurblå riddarna (azurblå drake, balmung och orca) och hjälpte haseo under den sista striden i .hack // G.U. spelserier.

Efter att Aura återföddes som Ultimate AI under händelserna i .hack (särskilt den sista striden mot Morganna Mode Gone's manifestation i Corbeniks slutliga form) hänvisades hon till en gudinna i en värld som var starkt beroende av det världsomspännande nätverket som hon var den ultimata felsökaren.

Nu är jag inte säker på vilken .hack // Legend of the Twilight är en kanon men innan den födde hon sin dotter Zefie, skapade en falsk tävling för att återskapa BlackRose och Kite PC och gav dem till Rena och Shugo och gav Shugo armbandet (troligen bara för att han hade Kite PC), efter det

  • I Anime hjälper hon Shugo och Rena genom att rädda Rena efter att hon har dödats och hjälper dem att stoppa Morti's Skieth (inte helt säker på om det är en återskapad Skieth men det ser väldigt mycket ut som det)

  • I Manga eskorteras Zefie tillbaka till Aura av Shugo och Rena

någon gång efter Legend of the Twilight började hon ogilla denna roll som "gudinna" (Endrance kommenterar detta i Net Slum i G.U-spelen) och försvann plötsligt genom att gå in i en djup sömn. Det plötsliga försvinnandet påverkade det världsomspännande nätverket och CC Corp såg detta som det perfekta tillfället att skapa en ny Aura som de skulle kontrollera (därmed återställa deras och ALTIMITs marknadshåll)

Projekt G.U som skulle duplicera scenariot som ledde till Auras skapande misslyckades dock när R.A (Rebirth Aura) -programmet misslyckades och slutade utplåna det mesta av världens data. CC Corp dem slog samman de återstående uppgifterna från The World med ett annat spel de arbetade med för att skapa The World: R2. innan The World Shutdown-spelare fick lite tid att utforska vad som var kvar med sina datorer. Reiko Saekis (Pi från GU, Shamrock från Quantum) äldre besvärar Jun Bansyoya som var förutom Project GU stötte på Zefie där hon berättade för honom hur Aura övergav sin position som Ultimate AI och integrerades i systemet av världen, efterord hon själv "återvände mot vindarna. " (eventuellt för att återvända till sin mor)

Efter att AIDA började dyka upp och bli påverkad av Tri-Edge skapar Aura Azure Knights för att skydda världen men de skyndades i sin skapelse så att deras AI var ofullständig så att "skydda världen" menade att "Protect Aura" , alla som närmade sig Key of The Twilight skulle också bli deras mål eftersom nyckeln var en förlängning av Aura. När Hasao kämpade med riddarna, beordrar Aura riddarna att sluta slåss med Ainas dator som ett medium och berättar för dem hur hon lämnar världens framtid i sina händer (spelarna) och de var tvungna att stoppa Cubia själva. Men hon gav dem lite hjälp genom att skapa Aura-sfärer inom Kubien och efter att Kubien förstörts ger hon Hasao riddarnas adresser och ett kort innan hon återvänder till sömnen, så hon är inte helt utan makt.

Jag är säker på att .hack // LINK inträffar före .hack // Beyond the World men jag är inte helt säker på historien om det eftersom det är en manga och spel, i spelet Aura har vaknat igen och nära slutet blir smittad med ett virus som gör att hon blir galet Queen of Demise och i en vriden form av kärlek försökte Verklig digitalisering mänskligheten, hon räddades av AIKA: s offer och AIKA förmodligen återvände till havet av data där Aura sover med Aura när hon själv somnar tillbaka

det är allt jag vet utan att titta ordentligt på .hack // Länk men för det mesta i en djup sömn i havet av data och vaknar bara upp med att världen är i fara och försöker hjälpa spelarna i den. dem utan direkt ingripande så att ödet för världen och spelarna bestäms av spelarna och inte av henne