Anonim

Habib Allah- S2 - Avsnitt 21 (engelska och franska undertexter).

Det verkar som att den ärvda Bubuki (Oubus lemmar) ändrar form för att passa användarens smak. Det är uppenbart i Koganes bubuki, det har ett blommönster som matchar hennes hårnålar.

Finns det någon referens att detta verkligen är så?

2
  • hur vet du att det var bubuki som förändrades snarare än att kogane fick / gjorde hårnålar som matchar bubuki?
  • Jag gör inte. Men det verkar så konstigt att föreställa sig att hennes far kämpar med det. Om jag visste skulle jag inte fråga. Även tungt grammatikfel i min frågetitel. @ ton.yeung

Svaret beror verkligen på hur Bubuki fungerar. Så vitt jag har sett verkar de vara en slags varelse som har en kärna i form av en ögonglob som har extra rustning fäst vid sig. Så länge kärnan inte är trasig kan de regenereras. Således verkar det som att med en kärna blir den extra rustningen det vapen de önskar.

När det gäller huruvida formen ändras av användaren är det relativt lätt att svara för andra människor, men inte för Koganes Bubuki. Som framgår av bilden nedan använde Four Heavenly Kings andra Bubuki-kärnor för att göra nya Bubuki exakt i form av deras gamla Bubuki. Från de fyra himmelska kungarnas exempel måste de uppenbarligen ha kontakt med kärnorna för att tillverka Bubuki eller Matobai kunde bara ha gjort det för dem istället för att ta med kärnorna till dem för att de skulle göra det själva. Således kan vi dra slutsatsen att för att en Bubuki ska kunna ändras måste kontakten göras.

När det gäller huruvida Koganes Bubuki ändrade form är det troligtvis en Nej. På följande bild ser vi Koganes första interaktion med sin Bubuki, den har redan blommor. Hon hade inte kontaktat Bubuki före den händelsen. Således är det osannolikt att Bubuki hade förändrats innan hon ärvde den.

Mer bevis skulle vara Hiiragis Iwatooshi, där vi ser att den är förseglad här i lådan där han hittar den. Det hade redan formen av ett spjut som han använde i framtiden, så han hade ärvt det som det är utan mycket förändring.