Anonim

The Room Old Sins Download-Hur man laddar ner The Room Old Sins för Android för gratis nedladdningslänk 2020

I En bit, det verkar som lite eller ingen vet vad som hände under det ogiltiga århundradet.

Hur är detta möjligt?

3
  • Det täcktes över av världsregeringen när de gjorde världsregeringen.
  • Det ogiltiga århundradet skedde också för hundratals år sedan. Regeringen förstörde alla bevis och dödade dem som försökte lära sig det, som forskarna vid Ohara, Robins Homeland.
  • det finns ett verkligt prejudikat. vi har The Dark Ages som kännetecknas av en relativ brist på historiska och andra skriftliga register åtminstone för vissa delar av Europa, vilket gör det oklart för historiker.

Världsregeringen skyddar kraftigt vad som hände under det ogiltiga århundradet och försöker aktivt hålla människor i mörkret om det. De brände varje bok de kunde hitta som innehöll information om ämnet och dödade alla de hittade som kände till den samtidigt som de hindrade så mycket information från att läcka som möjligt. Ohara-incidenten är ett direkt exempel på det; dess invånare visste för mycket om det ogiltiga århundradet för att få leva.

Det finns två faktorer som bidrog till det faktum att ingen vet vad som hänt under det ogiltiga århundradet; Tid och ansträngning.

Ju viktigare av dessa två är ansträngning. Specifikt är det ansträngningen för världsregeringen. WG har tillbringat århundraden på att jaga och döda alla som vet något om vad som hände. Ohara är ett exempel på detta; den brändes till marken för att förstöra allt de visste.

Den andra delen är Time. Helt 800 år har gått, 800 år under vilka WG har jagat / dödat alla som vet någonting om Void Century. Det är lätt att tro att vissa människor här och där skulle ha behållit informationen och skickat den till sina barn för att skydda den, men tänk på riskerna med att göra det! Om du visste att att berätta för ditt barn om det skulle se dem dödas om WG någonsin ens misstänkte det, skulle du inte åtminstone överväga att hålla tyst för att skydda dina barn? Under 800 år har du mycket av generationer som var tvungna att möta denna fråga.

Jag finner det troligt att det fanns forskare och "gamla familjer" som visste saker om det ogiltiga århundradet i flera århundraden efter det. Det fanns definitivt människor som visste saker efter att 100 år hade gått, troligtvis efter 200 år, förmodligen efter 300 år, men efter 400 år hade det förmodligen blivit ganska sällsynt och vi är fortfarande bara halvvägs till "aktuell tid" i ett stycke .