Anonim

Den verkliga anledningen Maddie Ziegler var Abbys favorit på dansmödrar

I Honnouji Academy finns det fyra nivåer av studenter: ingen stjärna, en stjärna, två-stjärna och tre-stjärna. Men bara enstjärniga studenter ser alla likadana ut. Det enda undantaget är för Suzuki, som stal en enstjärnig uniform i det första avsnittet.

Finns det någon anledning till varför det är?

1
  • Det är förmodligen bara ett sätt att visa oss att enstjärniga studenter inte spelar någon roll, och vi borde inte fokusera på dem alls. Två och tre stjärnmärkta studenter är vad vi borde titta på.

Jag antar att det beror på att de inte är viktiga för handlingen och att animatörerna vill ge en känsla av en bikupa-mentalitet.

Raderna ovan är individualiserade eftersom de är kraftfulla och värdig betraktarens (och Ryukkos) uppmärksamhet.

Nollstjärniga studenter är också individualiserade. Tillsammans med detta är alla slummen väldigt olika utifrån varandra - däremot är husen som den rikare studenten bor i mycket vanliga och liknar varandra motsvarande deras enhetliga klass.

Ett bra exempel på den högre rangens brist på individualism är

När Mako och Ryukko startar kampklubben börjar de förlora sin individualitet som de en gång hade i slummen och blir arroganta, giriga och kärlekslösa gentemot varandra. När de väl återvänder till slummen får de tillbaka sina egna personligheter igen.

1
  • Jag har alltid trott att goku-uniform fick dem att se så ut eftersom Suzuki kroppsform förändrades efter att han hade på sig den.